KylteriPlus-lisäpalvelupaketti

Maksuttoman kylterijäsenyyden lisäksi valittavanasi on maksullinen (25 eur/lukuvuosi) KylteriPlus-lisäpalvelupaketti, jolla voit laajentaa palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa.


Miten saat KylteriPlus -lisäpalvelupaketin käyttöön?

 

KylteriPlus-palvelupaketin voit ostaa jäsenpalvelun kautta. Palvelupaketti maksetaan saman tien yhdessä erässä. Huom! Jos et saa KylteriPlus-viestiä maksamisen jälkeen, tarkistathan ettei viesti ole mennyt roskapostiin.

Lisätietoa KylteriPlus-palveluista ja eduista

Henkilökohtainen urapalvelu

Tarjoamme laadukasta uraohjausta:

  •     oman osaamisen tunnistaminen
  •     työhakemuksen tekeminen
  •     CV:n hionta
  •     sparraus työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluun tai esim. gradun starttaamiseen.

Luottamukselliset keskustelut (puhelimitse tai kasvokkain) uravalmentajan kanssa auttavat sinua löytämään ratkaisuja urasi suuntaan, työnhakuun ja työhyvinvointiin. Käytettävissäsi on myös erilaisia työvälineitä oman suunnan selkiyttämiseen ja keskustelujen tueksi.

Ota yhteyttä: ura@ekonomit.fi tai varaamalla aika kalenterista.


Kauppalehti ja Kauppalehti Optio

Kauppalehden saat diginä ja printtinä kotiin kannettuna sekä Kauppalehti Option heinäkuun loppuun asti (arvo yli 500 eur).


Kutsu Nuoret Ekonomit -kiertueen tilaisuuksiin

Nuoret Ekonomit kiertueella Unna Lehtipuu

Nuoret Ekonomit -kiertueemme starttaa loppusyksystä ja jatkuu vuoden 2018 alkukevääseen, mukana on Ekonomien uravalmentajia sekä ulkopuolinen puhuja, aiheena tällä kertaa raha.

Ilmoittautuminen avataan tapahtumakalenterissa noin kuukautta ennen tilaisuutta. Voit osallistua tilaisuuteen millä tahansa kiertuepaikkakunnalla. Tilaisuudet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!


Vastuu- ja oikeusturvavakuutus turvaksesi tietyin vakuutusehdoin

Jos joudut kiistaan työnantajan kanssa, ota yhteyttä lakimiehiimme. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, lakimiehemme ovat tällöin apunasi.

Siltä varalta, etteivät neuvottelut johda sopimukseen ja joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin, on käytössäsi tietyin vakuutusehdoin Ekonomien vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa olevat ekonomiyhdistysten jäsenet ja opiskelijayhteisöjen KylteriPlus- palvelupaketin hankkineet jäsenet työssä tai viran tai toimen haltijoina asioissa, jotka koskevat heidän omaa työ- tai virkasuhdettaan.

Osta kylteriplus-palvelupaketti