KylteriPlus-lisäpalvelupaketti opiskelijoille

Maksuttoman kylterijäsenyyden lisäksi valittavanasi on maksullinen (25 eur/vuosi) KylteriPlus-lisäpalvelupaketti, jolla voit laajentaa palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa.

Miten saat KylteriPlus -lisäpalvelupaketin käyttöön?

KylteriPlus-palvelupaketin voit ostaa jäsenpalvelun kautta.

  • Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin. Sen jälkeen voit laajentaa palvelukokonaisuuttasi ostamalla KylteriPlussan.
  • Huom. Jos olet jo kylterijäsen, osta lisäpalvelupaketti jäsenpalvelusta – älä täytä enää liittymislomaketta.

Palvelupaketti maksetaan saman tien yhdessä erässä. Jos et saa KylteriPlus-viestiä maksamisen jälkeen, tarkistathan ettei viesti ole mennyt roskapostiin.

KylteriPlus on voimassa vuoden ostopäivästä alkaen! Pidätämme kuitenkin oikeuden sisältömuutoksiin. Palvelut/edut voimassa kuitenkin koko lukuvuoden 2019-20. Laajemman Kauppalehti-edun saat aktivoitua välille 2.9.2019-14.8.2020.

Lisätietoa KylteriPlus-palveluista ja eduista

Henkilökohtainen urapalvelu

Tarjoamme laadukasta uravalmennusta:

  •     oman osaamisen tunnistaminen
  •     työhakemuksen tekeminen
  •     CV:n hionta
  •     sparraus työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluun tai esim. gradun starttaamiseen.

Luottamukselliset keskustelut (puhelimitse tai kasvokkain) uravalmentajan kanssa auttavat sinua löytämään ratkaisuja urasi suuntaan, työnhakuun ja työhyvinvointiin. Käytettävissäsi on myös erilaisia työvälineitä oman suunnan selkiyttämiseen ja keskustelujen tueksi.

Ota yhteyttä: ura@ekonomit.fi tai varaamalla aika kalenterista.

Kauppalehti ja Kauppalehti Optio

Kauppalehden saat diginä ja printtinä kotiin kannettuna sekä Kauppalehti Option välille 2.9.2019-14.8.2020 (arvo yli 500 eur).

Tammikuusta 2020 alkaen KylteriPlussaan kuuluu myös Kauppalehti Fakta, johtamisen erikoislehti. Tämä muutos ei vaadi plussalaisilta lisätoimenpiteitä, jos Kauppalehti-etu on jo aktivoituna. Kerran kuussa Kauppalehden välissä tuleva lehti auttaa tuomaan suomalaiseen työelämään parempaa johtamista. Sekä Kauppalehti Fakta että Kauppalehti Optio ilmestyvät torstaisin.

Laaja tapahtumatarjonta

Aiemmin vain ekonomijäsenille tarkoitetut tilaisuudet avattu nyt myös KylteriPlussan hankkineille.

KylteriPlus avaa mahdollisuuden osallistua niin Ekonomien kuin paikallisten ekonomiyhdistystenkin tapahtumiin jo kylterinä missä tahansa opintojen vaiheessa (pl. EkonomiEsimies-kokonaisuus). Huom. osa tilaisuuksista maksullisia!

Pääset osallistumaan eri puolella Suomea järjestettäviin laadukkaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat tietoa ja syvennät osaamistasi eri aihealueilla ja kuulet ajankohtaiset teemat ja kehitystrendit. Samalla vahvistat osaamistasi ja työmarkkina-arvoasi sekä verkostoidut.

Myös paikalliset ekonomiyhdistykset järjestävät vuosittain satoja tapahtumia jäsenilleen eri koulutusten, yrityskäyntien, luentojen ja muiden tapahtumien parissa. Jäsentapahtumissa voit samalla tutustua oman alueesi ekonomeihin ja kyltereihin.

Voit osallistua tilaisuuksiin millä tahansa paikkakunnalla. Tutustu tapahtumatarjontaan tapahtumakalenterissamme kautta, seuraa kanaviamme ja ilmoittaudu mukaan. Tilaisuudet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Pikamentorointi

Kokeneemman ekonomin uratarinat ja vinkit ovat usein arvokasta tietoa, kun mietit tulevia uravaihtoehtoja ja tiettyjen tehtävien sekä toimialojen erityispiirteitä.

Pikamentoreita meillä löytyy kattavasti aina johtotason tehtävistä asiantuntijatehtäviin. Osa pikamentoreista haluaa auttaa erityisesti opiskeluun liittyvissä haasteissa, muun muassa kandin- ja graduaiheen valinnassa. Kukapa olisi parempi coach, kuin saman mankelin jo läpikäynyt?

KylteriPlus-jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada itsellesi pikamentori, jonka kanssa voit sparrailla itsellesi tärkeistä aiheista. Kerrot meille toiveesi mentorin suhteen ja uravalmentajamme lähettää sinulle listan pikamentoreista sekä toimintaohjeet. Voit ottaa yhteyttä niihin, jotka sopivat mielestäsi tilanteesi sparraajiksi parhaiten. Pikamentoreiksi ilmoittautuneet ovat suostuneet kertatapaamiseen tai puhelin-/Skype-keskusteluun.

Näin hankit pikamentorin: ohjeet, vinkit ja käyttäjäkokemukset 

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus turvaksesi tietyin vakuutusehdoin

Jos joudut kiistaan työnantajan kanssa, ota yhteyttä lakimiehiimme. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, lakimiehemme ovat tällöin apunasi.

Siltä varalta, etteivät neuvottelut johda sopimukseen ja joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin, on käytössäsi tietyin vakuutusehdoin Ekonomien vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa olevat ekonomiyhdistysten jäsenet ja opiskelijayhteisöjen KylteriPlus- palvelupaketin hankkineet jäsenet työssä tai viran- tai toimenhaltijoina asioissa, jotka koskevat heidän omaa työ- tai virkasuhdettaan.

Osta kylteriplus-palvelupaketti