Tähtäimessä unelmien ekonomiura? Suomen Ekonomit sparraa matkasi varrella!

Suomen Ekonomit on samanhenkisten ihmisten yhteisö, jossa luot tärkeitä ihmissuhteita, kontakteja ja kestäviä verkostoja jo opiskeluaikanasi. Suomen Ekonomien jäseniksi hyväksytään ekonomit ja kauppatieteiden opiskelijat eli kylterit. Meitä on jo yli 50 000, joista noin kolmasosa on kyltereitä.

Suomen Ekonomien tavoitteena on, että tutkintoasi arvostetaan työmarkkinoilla. Suomen Ekonomit haluaa pitää yllä ekonomien osaamista ja auttaa kyltereitä ja ekonomeja menestymään. Menestys voi tarkoittaa esimerkiksi osaamista, haasteita, mielenrauhaa tai euroja. Sinä itse määrittelet, mitä menestys sinulle merkitsee.

Maksimoi mahdollisuutesi

Suomen Ekonomit tarjoaa kyltereille monipuolista ohjausta oman osaamisen tunnistamisesta työhakemuksen ja CV:n hiontaan. Lisäksi saat sparrausta työhaastatteluun ja palkkaneuvotteluun. Voit myös tarkistuttaa työsopimuksesi Suomen Ekonomien juristeilla ennen allekirjoittamista.

Hyödynnä Suomen Ekonomien palvelut, jos olet esimerkiksi töissä opintojen ohella tai haet kesätöitä.
Suomen Ekonomit palvelee myös muissa työelämän käänteissä.
 

Verkostoidu ja kouluttaudu

Hyödynnä niin Suomen Ekonomien kuin oman yhdistyksesi monipuolinen tapahtumatarjonta!

Olethan jo liittynyt kylterijäseneksi?

Ole osa yhteisöä, johon ei voi kuulua kuka tahansa. Voit liittyä Suomen Ekonomien jäseneksi jo opiskelijana. Kun liityt paikalliseen opiskelijayhdistykseen, liityt samalla Suomen Ekonomeihin.  Suomen Ekonomien kylterijäsenyys on maksuton. Maksat vain oman kylteriyhdistyksesi mahdollisen jäsenmaksun.

Jos opiskelet Aalto-yliopistossa, liity kylterijäseneksi KY:n kautta osoitteessa kyweb.fi. Jos opiskelet Hankenilla Helsingissä tai Vaasassa, olet automaattisesti Suomen Ekonomien kylterijäsen

Kyllit apunasi

Kylteriyhdyshenkilö eli kylli on paikallinen linkkisi Suomen Ekonomeihin omalla yliopistollasi. Kyllit välittävät tietoa Suomen Ekonomien palveluista, eduista ja ajankohtaisuuksista sekä järjestävät tapahtumia oman yliopistonsa kyltereille. Tarkista oman kyllisi yhteystiedot.

Tulossa syksyllä 2017

Elokuussa 2017 lanseerataan kyltereille uusi KylteriPlus-lisäpalvelupaketti. Lisätietoa palvelupaketista tulossa näille sivuille elokuussa.

Ota yhteyttä

Opiskelija-asiamies

Tanja Hankia

p. +358201299237

tanja.hankia@ekonomit.fi