Momentous Oy

Momentous on asiakkaidensa kumppani ylimmän johdon, muiden avainhenkilöiden ja vaativien asiantuntijoiden valinnassa sekä johtamisen arvioinnissa ja kehittämisessä.

Kilpailijoistamme erottuvan toimintatapamme ansiosta olemme muutamassa vuodessa nousseet Suomen suurimpien suorahakuyrityksen joukkoon liikevaihdollisesti ja henkilöstön määrän mukaan. Tavoitteenamme on kehittää ja parantaa suomalaista johtamista ja työyhteisökulttuuria yhdessä alansa edelläkävijäyritysten kanssa.

Toimintakenttämme

Vuonna 2011 perustetun Momentouksen toimisto on keskellä Helsinkiä, Postitalossa. Olemme mukana Friisberg&Partners International –ryhmässä, jonka myötä tarjoomamme on laajentunut kotimaisista myös kansainvälisiin toimeksiantoihin.

Tehtävät, joihin ekonomit kauttamme työllistyvät

Ekonomit työllistyvät kauttamme yleisesti erilaisiin kehityspäällikön ja -johtajan tehtäviin, taloushallinnon rooleihin kirjanpitäjästä talousjohtajiin, eri tasoisiin myynti- ja asiakkuusrooleihin sekä luonnollisesti muihin korkeantason johtajapositioihin.

Haluatko olla mukana suorahauissamme?

Paras tapa ilmaista meille kiinnostuksestasi uusia tehtäviä kohtaan on jättää avoin hakemus ja CV tietokantaamme, joka on yksi research-konsulttiemme käyttämistä tietolähteistä, kun he kartoittavat sopivia ehdokkaita.

Kerro hakemuksessasi, millaisia haasteita olet etsimässä ja mitä odotat uudelta tehtävältäsi äläkä unohda CV:täsi.

Tällainen on hyvä CV

Hyvän CV:n alussa kerrot lyhyesti omasta ydinosaamisestasi ja vahvuuksistasi. Panosta selkeään, loogiseen esitystapaan ja muutamiin tehokeinoihin, josta suorahakukonsultin on helppo hahmottaa olennaisimmat asiat kuten osaamisesi, työhistoriasi ja koulutuksesi.

Listaa CV:hen myös mahdolliset linkit työnhakua tukeviin sosiaalisen median profiileihisi, blogiin tai nettisivulle, johon olet ehkä kerännyt työnäytteitä tai suosituksia.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä: hyvässä CV:ssä ei ole oikeinkirjoitus- tai lyöntivirheitä. Jätä meille CV:si mieluiten englanninkielisenä.