Nuoret Ekonomit -kiertue

Järjestämme lukuisia tapahtumia ja tilaisuuksia ympäri Suomen. Nuoret Ekonomit -kiertue on tapahtumakokonaisuus, joka kiertää vuosittain eri yliopistopaikkakuntia omien uravalmentajiemme ja vierailevan puhujan kanssa.

Tilaisuudet on suunnattu ekonomeille, joiden valmistumisesta on enintään viisi vuotta ja lisäksi kiertueen tilaisuuksiin kutsutaan mukaan KylteriPlus -lisäpalvelupaketin ostaneet kylterit vuosikurssista riippumatta.

Nuoret Ekonomit -kiertue 2017-2018: Mainetta ja mammonaa – Mikä on arvokasta sinulle ja työnantajalle?

Nuoret Ekonomit -kiertue starttaa jälleen lokakuussa ja jatkuu vuoden 2018 maaliskuulle. Kiertue kulkee tällä kertaa nimellä "Mainetta ja mammonaa" – Mikä on arvokasta sinulle ja työnantajalle?

Opi palkkaneuvottelun taktiikat – ymmärrä arvosi työmarkkinoilla!

Palkka on suomalaisessa työelämässä usein tabu. Parhaimmillaan siitä puhutaan esimiehen kanssa yksityisessä palkkaneuvottelussa. Avoin keskustelu palkasta kollegojen tai ystävien kanssa on harvinaista. Siksi moni kokenutkin ekonomi kokee palkkaneuvottelut tilanteeksi, jossa ovat altavastaajan asemassa.

Älä ole altavastaaja! Tule oppimaan, miten arvosi työmarkkinoilla määräytyy ja miten voit neuvotella palkasta tehokkaasti. Vinkkejä tarjoavat Suomen Ekonomien uravalmentajat.

Elävätkö rahasi sinun arvojesi mukaista elämää?

Käytätkö rahasi, aikasi ja osaamisesi sellaiseen elämään, joka on sinulle merkityksellinen? Vastaavatko kalenterimerkintäsi sitä, mihin arvokkaat tuntisi haluat käyttää? Oletko jo sijoittanut oman osaamisesi tekemiseen, joka lisää omaa hyvinvointiasi ja tuottaa hyötyä myös muille.

Tässä tilaisuudessa saat roimasti innostusta urasi alkutaipaleelle sekä ideoita, miten löydät tasapainon maineen ja mammonan välillä. Lisäksi tapaat muita ekonomiyhteisön nuoria.

Kiertueaikataulu

Jyväskylä 26.10.
Tampere 23.11.
Turku 28.11.
Vaasa 13.2.
Oulu 28.2.
Helsinki 10.3.

Puhujana Unna Lehtipuu

Unna Lehtipuu on merkitystalouden ja viestinnän ammattilainen, yrittäjä (Viestintätoimisto Framilla), Timanttipesula-sijoitusbloggari ja nelinkertainen tietokirjailija.

Lehtipuun neljäs kirja, sijoitusopas Timanttipesula  (Talentum pro 2016) ja samanniminen blogi haastavat pohtimaan, miten elämän tärkeimmät pääomat - raha, aika ja talentti - kannattaa sijoittaa mahdollisimman tuottavasti ja arvojen mukaisesti. Unna toimii sivutoimisesti myös varallisuusvalmentajana.