Opiskelemaan hakeminen

Kauppatieteitä voi opiskella kymmenessä yliopistossa ympäri Suomen. Kauppatieteet on monipuolinen kokonaisuus, jonka sisällä on useita eri suuntautumisvaihtoehtoja ja valmistuneet kauppatieteiden kandidaatit ja maisterit työskentelevät monissa erilaisissa tehtävissä ja ammateissa Suomessa ja ulkomailla.

Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa ovat mukana kaikki muut kauppatieteiden yliopistoyksiköt paitsi Svenska Handelshögskolan Hankenin ja Åbo Akademi kauppatieteiden valinta. Lisätietoa Hankenin valinnasta ja Åbo Akademin valinnasta.

Yliopistokohtainen opiskelutarjonta

Kauppatieteellistä koulutusta antavat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto (kampukset Joensuussa ja Kuopiossa), Svenska Handelshögskolan, Åbo Akademi, Lappeenrannan teknillinen yliopisto sekä Turun, Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Vaasan yliopistot. Lisäksi voit opiskella kauppatieteitä Porin yliopistoyksikössä ja Mikkelin yliopistoyksikön englanninkielisessä koulutusohjelmassa. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan yliopistokohtaiseen opiskelutarjontaan.

Yliopistot ympäri Suomen kartalle merkittynä

 

 

Ota yhteyttä

Asiamies, koulutuspolitiikka

Suvi Eriksson

p. +358408488935

suvi.eriksson@ekonomit.fi