Näin koronavirustilanne huomioidaan Suomen Ekonomien tapahtumissa:

Järjestämme jäsenillemme merkityksellisiä kohtaamisia sekä oppimisen ja inspiroitumisen mahdollisuuksia turvallisesti ja vastuullisesti.

Jäsentemme, yhteistyökumppaniemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkein prioriteetti. Seuraamme jatkuvasti yleisiä suosituksia ja vallitsevaa tilannetta COVID19-virukseen liittyen. Reagoimme nopeasti, mikäli tilanne niin vaatii.

Toistaiseksi järjestämme pääsääntöisesti enintään viidenkymmenen hengen tapahtumia. Suuremmat tapahtumat toteutetaan pääosin etäyhteyksin tai hybridimallilla. Jos fyysinen osallistuminen ei ole mahdollista, muutamme tilaisuudet kokonaan etätoteutuksiksi ja tiedotamme siitä asianmukaisesti.

Tapahtumissamme huomioidaan riittävät turvavälit, hyvä käsihygienia ja muut tarvittavat turvallisuustekijät tapahtuman järjestämispaikasta ja tilanteesta riippuen. Pyydämme tapahtumien osallistujilta puhelinnumeron, jotta tavoitamme osallistujat tarvittaessa nopeasti.

Tapahtumiin saa osallistua vain täysin terveenä.

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä. Pysytään terveinä ja pidetään huolta toisistamme.

Tapahtumiin liittyvät yhteydenotot

Tapahtumiin liittyvissä asioissa voit aina olla yhteydessä tapahtumatiimiimme, jonka tavoitat sähköpostilla: tapahtumat@ekonomit.fi.