School of Sales

Pikakaista modernin myynnin huippuosaajaksi

Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto perustivat syksyllä 2020 School of Salesin, jonka missiona on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta ja sitä kautta parantaa Suomen kilpailukykyä ja kasvun edellytyksiä. School of Salesin yhteistyökumppanina on myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA.  

School of Sales tarjoaa joustavia oppimisen mahdollisuuksia sekä jo työelämässä oleville että työmarkkinoille tuleville myynnin ammattilaisille. School of Salesin taustalla on yhteiskunnallinen yritys, joka ei tavoittele voittoa. Koulutukset ovat huomattavasti markkinahintoja edullisempia ja Suomen Ekonomien jäsenet saavat ne vielä todella huokeaan jäsenetuhintaan. 

School of Sales on osa Suomen Ekonomien laajaa koulutuspalettia. School of Salesin ajankohtaisen koulutustarjonnan löydät tapahtumakalenterista (huom! siirry sivun alalaitaan).  

Kouluttajiksi on kiinnitetty kaikki parhaat myynnin osaajat, kuten esim. Petri ParvinenSani LeinoPia Hautamäki, Ilona Ylinampa, Jan Ropponen, Petri Matero ja Mikko Parikka  

Tehdään yhdessä Suomesta maailman paras myyjä! 

Ota yhteyttä

Varpenius Anu
Projektipäällikkö, School of Sales
p. +358407104860