Kokeneemman ekonomin uratarinat ja vinkit ovat arvokasta tietoa. Joskus eteenpäin vie jo yksi osuva keskustelu. Pikamentoroinnin avulla voit kohdata sinulle ennestään tuntemattoman ekonomikollegan ammatillisen kehittymisen merkeissä. Pikamentorointi sisältää kertatapaamisen tai yhden puhelun.

Yhdistämme sopivat aktorit ja pikamentorit, ja sovitte yhdessä tapaamisesta tai puhelusta. Kauttamme saattaa löytää myös useampi sopiva pikamentori, jolloin keskustelun voi käydä heidän kaikkien kanssa.

Otamme aktoriksi ilmoittautuvaan yhteyttä kahden päivän sisällä. Mentoriksi ilmoittautunut saa yhteydenoton, kun sopiva aktori on löytynyt.  

Katso vinkit pikamentorointiin ja esimerkkikysymykset pikamentorille.

Pikamentoroinnin eteneminen 

Pikamentoroinnin eteneminen

Kysy lisää:

Kurki Kristiina
Uravalmentaja
p. +358503395647
Keskinen Taija
Uravalmentaja
p. +358407475390

Pikamentoriksi?

Pikamentorina voit auttaa omalla asiantuntemuksellasi ja kokemuksellasi kylteri- tai ekonomijäsentämme, joka kaipaa vinkkejä ja kokemuksia omiin urapohdintoihinsa. Omien kokemusten jakaminen tekee näkyväksi sen, kuinka paljon osaamista onkaan jo kertynyt. Saa nauttia auttamisesta. Saa kenties uusia ideoita ja oivalluksia omaankin työhön.

Pika-aktoriksi? 

Suomen Ekonomien ekonomijäsenenä tai KylteriPlus-jäsenenä sinulla on mahdollisuus saada itsellesi pikamentori. Pikamentoreita löytyy aina johtotason tehtävistä asiantuntijatehtäviin. Osa pikamentoreista haluaa auttaa erityisesti opiskeluun liittyvissä haasteissa, muun muassa kandin- ja graduaiheen valinnassa.