Asiantuntijaverkostoon pikamentoriksi

Omien kokemusten jakaminen on antoisaa. Siinä tulee näkyväksi se, kuinka paljon osaamista onkaan jo kertynyt. Saa nauttia auttamisesta. Saa kenties uusia ideoita ja oivalluksia omaankin työhön.

Tule mukaan asiantuntijaverkostoomme. Voit auttaa omalla asiantuntemuksellasi ja kokemuksellasi kylteri- tai ekonomijäsentämme, joka kaipaa vinkkejä ja kokemuksia omiin urapohdintoihinsa. Sitoudut ainoastaan 1 - 2 puheluun tai tapaamiseen, toimit ikään kuin pikamentorina.

Miten pikamentorointi toimii?

Verkoston yhteystiedot tulevat olemaan vain henkilöstömme tiedossa, pääasiassa uravalmentajien käytössä. Vain henkilöstö saa luovuttaa yhteystietosi eteenpäin pikamentoria kaipaaville jäsenille. Usein tällaisia toiveita herää uravalmennuskeskusteluissa.

Jäsenet ottavat sinuun suoraan yhteyttä. Tapaamisen voit sopia omien aikataulujesi mukaisesti ja voit aina kieltäytyä tapaamisesta.

Yhteydenottoja sinulle päin tulee todennäköisesti vain silloin tällöin, jopa harvoin, sillä jäsenten toiveet ovat hyvin vaihtelevia.

Verkosto on pilottiprojekti, jonka tavoitteena on palvella jäseniä entistä yksilöllisemmin.

Miten mukaan?

Voit ilmoittautua pikamentorointiin lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen ura@ekonomit.fi. Lähetämme sinulle paluupostissa muutaman kysymyksen taustastasi, jotta voit kertoa, mistä aiheista olet valmis keskustelemaan. Voit myös poistua verkostosta milloin tahansa ilmoittamalla siitä samaan sähköpostiosoitteeseen.

Lämmin kiitos arvokkaasta panoksestasi kokemusten jakamiseen ja tervetuloa asiantuntijaverkostoon!

Lisätietoja pikamentoroinnista: kristiina.kurki@ekonomit.fi ja taija.keskinen@ekonomit.fi.