StaffPoint Executive

StaffPoint Executive on vuonna 2015 perustettu liiketoiminta-alue, joka on neljässä vuodessa vakiinnuttanut asemansa toimialalla ylemmän johdon luotettavana rekrytointikumppanina.

Tarjoamme Executive Search- hakupalvelun lisäksi johtaja-arviointeja, Management Audit – arviointeja sekä hallitusjäsenten hakupalveluita. Meillä on kansainvälisiä kumppaneita eri markkinoille. Olemme toteuttaneet hakuja mm. seuraaviin maihin: USA, Englanti, Saksa, Venäjä, Latvia, Ruotsi ja Ranska.

Executive - tiimimme koostuu intohimolla alaan suhtautuvista, kokeneista asiantuntijoista, joilla on omakohtaista johtamiskokemusta sekä pitkä kokemus suorahakualalla.

Hyödynnämme StaffPoint – konsernin valtakunnallista asiantuntemusta ja teemme yhteistyötä asiakkaiden parhaan johtamisen hyväksi.

Asiantuntijuutemme ja ekonomien työllistyminen kauttamme

Eniten meitä työllistävät johtaja- ja päällikkörekrytoinnit ja -valinnat sekä johdon arviointiprojektit. Vahvuuksiamme on strateginen KAM-työskentely valikoitujen asiakkaiden kanssa. Executive-tiimin roolissa korostuu keskustelukumppanuus ylimmän johdon kanssa. Ekonomina sinulla on mahdollisuus työllistyä kauttamme sekä kotimaisten että ulkomaisten yritysten johtotehtäviin.