Suomen Ekonomien hallitukseen haetaan aktiivisia toimijoita kaudelle 2021-2023

Suomen Ekonomeilla on laaja ja kattava toimielinorganisaatio. Ylimpänä päättävänä elimenä toimii liittokokous. Liiton äänivaltaisia jäseniä ovat ekonomiyhdistykset ja opiskelijayhteisöt. Liittokokous valitsee kolmeksi vuodeksi kerrallaan Suomen Ekonomien hallituksen. Hallituksen alaisuudessa toimii monia eri toimikuntia, työryhmiä sekä verkostoja.

Kuvituskuva

Syysliittokokouksessa 21.11.2020 valitaan liitolle uusi hallitus kolmivuotiskaudeksi 1.1.2021 – 31.12.2023.

Hallituksen muodostavat puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä vähintään kuusi ja enintään yhdeksän muuta jäsentä. Vähintään yhden tulee edustaa opiskelijoita. Osa hallituksen jäsenistä toimii hallituksen alaisten toimikuntien puheenjohtajina. Hallituksen kaikkien jäsenten tulee olla jäsenyhteisöjen jäseniä.

Haku hallitukseen on päättynyt

Suomen Ekonomien hallitukseen asetutaan ehdokkaaksi täyttämällä sähköinen hakulomake CV-tietoineen. Hakuaika 14.8. – 13.9.2020.

Ennen hakulomakkeen täyttämistä tutustu hakuohjeisiin ja Ekonomien hallitustoimintaan.

Millaista on hallitustyöskentely Suomen Ekonomeissa? Katso video

Blogi: Ekonomien liittohallitus on paikka vaikuttaa työmarkkinoiden uudistumiseen

”Poikkeuksellisesta ajasta huolimatta järjestörattaat pyörivät. Suomen Ekonomien uuden liittohallituksen haku on käynnissä. −− Mielessä on haikeutta, mutta aikansa kutakin. Vaihtuvuus on hyvästä sekä tekijälle että järjestölle.” kirjoittaa Timo Saranpää, Suomen Ekonomien hallituksen puheenjohtaja 2014−2020.

Lue blogi

Blogi: Enemmän kehitystä, vähemmän kampaviinereitä

”Toimiminen Suomen Ekonomien hallituksessa on antanut syvällistä ymmärrystä yhteiskuntamme keskeisistä haasteista sekä mahdollisuuksia olla osana ratkaisuja”, kirjoittaa hallituksen opiskelijaedustaja Eero Vehka-aho.

Lue blogi