Hälften av våra medlemmar jobbar som direktör eller chef, så det är viktigt för oss att utveckla och stöda ledarskap.

Bra chefsarbete är den viktigaste kraften för organisationens framgång och en källa för välbefinnande i arbetet. Vi talar för hållbar affärsverksamhet och ledning och följer med aktuella teman och nya trender kring ledarskap.


Juridisk rådgivning för arbetsgivarens representanter

Utbildningar och coachningar

Som ledare blir man aldrig färdig. Därför erbjuder vi våra medlemmar mångsidig utbildning kring aktuella teman gällande ledarskap.

  • Ledningscoachningen är en omfattande helhet gällande coachande ledarskap för personer som arbetar eller vill arbeta som chef.
  • School of Sales erbjuder våra medlemmar skräddarsydd utbildning i försäljningsledning till ett förmånligt medlemspris.
  • I evenemangskalendern hittar du evenemang och utbildningar gällande ledarskap.

Sparring till chefsrollen

  • Individuell karriärcoachning lämpar sig även för utveckling i chefsrollen och ledarskap.
  • På LinkedIn är det bra att följa Akava Leadership-nätverket som är en plattform för diskussion och nätverksskapande för personer som utför lednings- och chefsarbete.

Bli toppexpert inom försäljningsledning?

På hösten 2020 grundade Finlands Ekonomer och Finsk Handel School of Sales, vars mission är att förbättra försäljningsfärdigheter och öka uppskattningen av försäljning och därmed förbättra Finlands konkurrenskraft och förutsättningar för tillväxt.

School of Sales erbjuder flexibla inlärningsmöjligheter för yrkeskunniga försäljare som redan är i arbetslivet eller inträder på arbetsmarknaden. Utbildningarna kostar betydligt mindre än marknadspriset, och medlemmar i Finlands Ekonomer får dem till ett förmånligt medlemspris.

School of Sales ordnar bland annat skräddarsydda utbildningar för försäljningsdirektörer.