If ger våra medlemmar följande förmåner:

  • I If Förmånsprogrammet växer förmånerna i takt med kundrelationen.
  • Rabatt på försäkringspremier.
  • If Självriskkonto för skadefria år.
  • En egen servicerådgivare.

Yrkesrelaterad ansvars- och rättsskyddsförsäkring

Vi har tecknat If:s ansvars- och rättsskyddsförsäkring för våra medlemmar. Tvister avgörs i första hand genom att förhandla och då står våra jurister till tjänst med förhandlingshjälp. Om du hamnar i en tvist med din arbetsgivare ska du kontakta våra jurister.

Om förhandlingarna inte leder till ett avtal och en rättegång är oundviklig har du under vissa försäkringsvillkor tillgång till Ekonomernas ansvars- och rättsskyddsförsäkring. Medlemmar i ekonomföreningar som arbetar i någon annans tjänst och medlemmar i studerandeföreningar som skaffat KylteriPlus-tjänstepaketet är försäkrade i arbetet, tjänsten eller som befattningshavare i ärenden som gäller deras arbets- eller tjänsteförhållande. Försäkringen gäller inte medlemmar i studerandeföreningar.

Primus liv- och olycksfallsförsäkring

Vi har förhandlat fram en omfattande liv- och olycksfallsförsäkring, Primus, för våra medlemmar till marknadens förmånligaste pris. Med denna kan du försäkra hela familjen med till och med 60 procent organisationsrabatt. För försäkringsskydden svarar Ömsesidiga Försäkringsbolaget Kaleva.

If-förmåner till våra företagarmedlemmar

  • Nya företagare får en rättsskyddsförsäkring för 40 euro det första året (erbjudandet kan inte utnyttjas av fastighetsförmedlare).
  • Som ny kund får du gratis en timmes rådgivning om avtalsrätt av en juridisk byrå i främsta leden.