Ylemmät Toimihenkilöt YTN jätti 24.11. noin 50 teknologiateollisuuden yritystä koskevan lakkovaroituksen teknologiateollisuuden sekä suunnittelu- ja konsulttialan sopimusaloille. Lakkovaroitus koskee kaikkia näissä yrityksissä työskenteleviä ylempiä toimihenkilöitä.   Teknologiateollisuudessa ylempien toimihenkilöiden kolmen päivän lakko toteutuu 9.–11.12.2019, mikäli sitä ennen ei päästä sopimukseen. Suunnittelu- ja konsulttialalla lakko toteutetaan 9.–18.12. välisellä ajalla kolmessa kolmen päivän jaksossa, jos sopimusta ei ole sitä ennen syntynyt. Tiedotamme lisää tilanteen edetessä.  
Painostustoimien piirissä olevat yritykset ja lisätietoa täältä: https://ytn.fi/tes-ja-sopimustoiminta/neuvottelut/   Uusimman tiedon tilanteesta teknologiateollisuuden alalla löydät tästä 5.12. lähetetystä jäsenkirjeestä sekä suunnittelu- ja konsulttialalla tästä 5.12. lähetetystä jäsenkirjeestä.
Jos sinulla on kysyttävää, voit soittaa päivystysnumeroon 040 352 3671 (ma–su kello 8–18) tai laittaa sähköpostia edunvalvonta@ekonomit.fi.   Parhaiten pysyt tilanteen tasalla seuraamalla:

sekä somekanavia

Muita hyviä kanavia ovat:

Vastaamme myös jäsentemme kysymyksiin osoitteessa: edunvalvonta@ekonomit.fi

Teksti: Arja Kuittinen
Kuva:
Pixabay