Usein omaan profiiliin voi saada vinkkejä muiden samantyyppisissä tehtävissä toimivien henkilöiden profiileista. Voit etsiä profiileja LinkedInin haku-toiminnolla valitsemillasi hakusanoilla. Voit käyttää esim. tehtävänimikettä tai jotain yleisempää hakusanaa.

Voit myös saada näistä LinkedIn-profiileista vinkkejä oman profiilisi päivittämiseen. Profiilit vaihtelevat muun muassa kokemuksen, alan ja asematason mukaan. Esimerkkiprofiilit ovat LinkedInissä olevia aitojen ihmisten profiileja, joiden käyttöön esimerkkeinä olemme saaneet luvan kyseisiltä henkilöiltä. Niiden ei ole tarkoitus edustaa ”täydellisiä” profiileja, vaan antaa esimerkkejä eri tavoista rakentaa toimiva LinkedIn-profiili.

Esimerkkinä LinkedIn-profiilit:

Jos esimerkkiprofiilit eivät aukea

Näet kaikki esimerkkiprofiilit, jos nämä henkilöt ovat verkostostossasi suoria kontakteja tai kontaktisi kontakteja ja olet kirjautuneena LinkedIniin.

Jos et näe profiileja, varmista ensin, että olet kirjautunut LinkedIniin. Jos et edelleenkään näe jotain profiilia, pyydä kontaktiksesi Ekonomien uravalmentaja Arja Parpala. Kun Arja on hyväksynyt kutsusi, pääset näkemään esimerkkiprofiilit.