– auttaa yrityksiä hyödyntämään nuorten kaupallisen ja teknillisen alan ammattilaisten osaamista

aTalent Recruiting on syntynyt yritysten tarpeesta löytää osaavia tulevaisuuden ammattilaisia. Tavoitteemme on yritystoiminnan kautta edistää nuorten ammatillista kehittymistä opintojen alusta pitkälle työelämään ja auttaa yrityksiä hyödyntämään nuorten ammattilaisten osaamista.

Me uskomme, että nuorilla osaajilla on kykyjä, ajatuksia ja voimaa muuttaa maailmaa. He pystyvät inspiroimaan ja uudistamaan yrityksiä kasvuun, kun me ja yritykset autamme heitä kehittymään ammatillisesti. Tämän takia aTalent Recruiting auttaa nuoria tekniikan ja talouden alan korkeakoulutettuja ja yrityksiä löytämään toisensa.

Muodostamme sillan yritysten ja nuorten osaajien välille pitämällä tiiviisti yhteyttä opiskelijoihin ja valmistuneisiin, kehittämällä nuoria osaajia tunnistamaan oman kyvykkyytensä ja auttamalla yrityksiä valitsemaan parhaat ja heille soveltuvimmat kandidaatit.

Toimintakenttä

Tällä hetkellä toimimimme pääkaupunkiseudulla. Vuonna 2015 välitimme työpaikan noin 400 henkilölle. Välitämme paikkoja korkeakoulututeille opiskelijoille, vastavalmistuneille ja muutaman vuoden työelämässä olleille.

Millaisiin tehtäviin ekonomi kauttamme työllistyy?

Ekonomeille välitämme monipuolisesti työtehtäviä vaihdellen talouden, rahoituksen, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitystehtäviin. Tyypillisimpiä kauttamme työllistyneiden nimikkeitä ovat esimerkiksi analyytikko, controller, marketing specialist jne.   

Luo profiili aTalentin jäsenrekisteriin ja tule löydetyksi!

Pyrimme aTalentilla tekemään parhaamme, jotta työnhaku olisi mahdollisimman mutkatonta. Jäsenrekisterimme profiili auttaa nostamaan huolettomasti jalat pöydälle työnhaun suhteen, sillä jäsenrekisterin kautta saat sähköpostiisi tiedon kohdennetusti taustaasi sopivista työtehtävistä. Omaan taustaan sopivien työpaikkailmoitusten saamisen kannalta on tärkeää, että profiilissa on täydennettynä oma oppilaitos, opintojen aloitusajankohta tai -lopetusajankohta, pääaine, ja sivuaineet.

Käytämme jäsenrekisteriämme myös asiakasyrityksillemme toteuttamissamme suorahauissa. Oman jäsenprofiilin luominen on vaivatonta eikä sinun tarvitse täyttää monen sivun nettilomakkeita, rekisteröityä voi vaikka omalla LinkedIn-profiililla.

Miten tehostaa profiilisi tavoitettavuutta jäsenrekisteristämme?

Jotta osaamme ottaa yhteyttä oikeaan henkilöön, profiiliin kannattaa perustietojen lisäksi lisätä mahdollisimman tarkkaan tiedot omasta osaamisesta ja kiinnostuksen kohteista. Olemme tehneet jäsenrekisteriimme uudistuksen, joka mahdollistaa oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden kuvailun kätevästi erilaisten taito tai kiinnostus -tagien kautta. Voit käyttää sekä tageja että kuvata omaa osaamista ja kiinnostuksia omin sanoin vapaassa kentässä. Kun profiilissa on paljon kuvaavia avainsanoja, se tulee löydetyksi helpommin.

Ota yhteyttä

Luo jäsenprofiilisi

Kannattaa myös seurata avautuvia työpaikkoja

aTalentilla toimimme aktiivisesti hakijoidemme ammatillisen kehittymisen puolesta. Jokainen hakija saa palautteen sekä halutessaan CV- ja hakemusvinkkejä rekrytointiprosessin päättyessä! Voit myös olla yhteydessä rekrytointitiimimme jäseniin mieltäsi askarruttavissa työnhakuun liittyvissä kysymyksissä.

Katso yhteystietomme