Palveluja työnhakijalle

Jäsenenämme voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Saat vinkkejä työnhakuun Työelämän tietopankistamme ja voit vaikkapa harjoitella videohaastattelun tekemistä jo ennen varsinaista rekrytointitilannetta. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa työnhaun kaikkiin vaiheisiin.


Työelämän tietopankista vinkit työnhakuun

Nykyisin työnhakuun on monia keinoja ja kanavia. Suuri osa työpaikoista ei koskaan tule julkisesti haettavaksi, vaan ne ovat ns. piilotyöpaikkoja. Työelämän tietopankistamme saat myös ajankohtaiset vinkit, kuinka laadit erottuvan ja persoonallisen CV:n ja hakemuksen.

Katso miten erottaudut muista työnhakijoista ja kuinka piilotyöpaikkoja haetaan >>

Henkilökohtainen työnhaun neuvonta

Uravalmentajamme auttavat sinua kirkastamaan oman osaamisesi, etsimään itsellesi sopivat työnhaun keinot. Saat myös sparrausta työnhaun asiakirjoihin, jotta osaamisesi tulee niissä esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennuksen aiheena voivat olla myös työhaastatteluun tai soveltuvuusarviointiin valmistautuminen tai mikä tahansa muu työnhaun kysymyksesi.

Varaa aika henkilökohtaiseen valmennukseen>>

Työpaikat LinkedIn-ryhmässämme

Ekonomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja löydät LinkedIn-ryhmästämme. Ryhmässämme on jo yli 15 000 jäsentä, liity sinäkin ja tavoitat ekonomien parhaat työpaikat ja ammatilliset keskustelut.

Videohaastattelu

Videohaastattelu on yhä useammin osa rekrytointiprosessia. Harjoittele videohaastattelua ennen aitoa rekrytointitilannetta ja kehity videohakemusten teossa. Voit halutessasi saada palautetta uravalmentajalta.