Palveluja työnhakijalle

Jäsenenämme voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Saat vinkkejä työnhakuun Työelämän tietopankistamme ja voit vaikkapa harjoitella videohaastattelun tekemistä jo ennen varsinaista rekrytointitilannetta. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa työnhaun kaikkiin vaiheisiin.

Täytä aktiivimallin edellytykset osallistumalla työllistymistä tukeviin valmennuksiin!

Suomen Ekonomit tarjoaa 1.4.2019 alkaen Aktiivimallin edellytykset täyttäviä valmennuksia työnhakijoille.

Valmennukset tapahtuvat verkossa tai virtuaalisesti ja ne sisältävät itseopiskelua, ohjattua opiskelua ja valmennusta sekä itsearviointeja ja kyselyitä. Lue lisää>>

Henkilökohtainen työnhaun neuvonta

Uravalmentajamme auttavat sinua kirkastamaan oman osaamisesi, etsimään itsellesi sopivat työnhaun keinot. Saat myös sparrausta työnhaun asiakirjoihin, jotta osaamisesi tulee niissä esille parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennuksen aiheena voivat olla myös työhaastatteluun tai soveltuvuusarviointiin valmistautuminen tai mikä tahansa muu työnhaun kysymyksesi.

Varaa aika henkilökohtaiseen valmennukseen>>

Työelämän tietopankista vinkit työnhakuun

Nykyisin työnhakuun on monia keinoja ja kanavia. Suuri osa työpaikoista ei koskaan tule julkisesti haettavaksi, vaan ne ovat ns. piilotyöpaikkoja. Työelämän tietopankistamme saat myös ajankohtaiset vinkit, kuinka laadit erottuvan ja persoonallisen CV:n ja hakemuksen.

Katso miten erottaudut muista työnhakijoista ja kuinka piilotyöpaikkoja haetaan >>

Videohaastattelu

Videohaastattelu on yhä useammin osa rekrytointiprosessia. Harjoittele videohaastattelua ennen aitoa rekrytointitilannetta ja kehity videohakemusten teossa. Voit halutessasi saada palautetta uravalmentajalta.

Työpaikat LinkedIn-ryhmässämme

Ekonomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja löydät LinkedIn-ryhmästämme. Ryhmässämme on jo yli 15 000 jäsentä, liity sinäkin ja tavoitat ekonomien parhaat työpaikat ja ammatilliset keskustelut.