Työnhaun palvelut

Suomen Ekonomien jäsenenä voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa erilaisiin työnhakuun liittyviin tilanteisiin – työnhakukanavien kartoittamiseen, hakemuksen ja CV:n laadintaan sekä työhaastatteluun valmistautumiseen

Työpaikat LinkedIn-ryhmässämme

Ekonomeille suunnattuja avoimia työpaikkoja löydät LinkedIn-ryhmämme Jobs-osiosta. Ryhmässämme on jo lähes 13 000 jäsentä, liity sinäkin ja tavoitat ekonomien parhaat työpaikat ja ammatilliset keskustelut. 

CV-sparraus

Voit ottaa yhteyttä urapalveluihin ja lähettää itse laatimasi CV:n meille kommentoitavaksi. Asiantuntijan kanssa sinulla on mahdollisuus käydä CV:si läpi ja tarkistaa, tuleeko osaamisesi esiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Videohaastattelu

Voit harjoitella Suomen Ekonomien jäsenenä videohaastatteluun vastaamista etukäteen. Videohaastattelu on jo tullut osaksi yritysten rekrytointiprosesseja. Suomen Ekonomit tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden harjoitella videohaastattelua ennen aitoa rekrytointitilannetta ja kehittyä videohakemusten teossa.