Suomen Ekonomien juristipalvelut apuna työelämän oikeudellisissa asioissa

Työelämän oikeudellisissa asioissa jäseniä auttavat Suomen Ekonomien työsuhdeneuvonnan lakimiehet ja työttömyysturva-asiamies. Työsuhdeneuvontamme auttaa sekä työntekijä- että työnantaja-asemassa olevia jäseniämme. Myös kiistatilanteissa lakimiehemme tarjoavat neuvotteluapua.

Työntekijän palvelut

Työsuhdeneuvontamme auttaa sinua kaikissa työlainsäädäntöön liittyvissä tilanteissa, kuten työsopimuksen laatimisessa, työpaikan vaihdokseen liittyvissä kysymyksissä, irtisanomisen uhatessa, perhevapaalle tai vaikkapa osa-aikaeläkkeelle siirtymisessä. Yrittäjäksi aikoville ja jo toimiville yrittäjille annamme neuvontaa muun muassa yrityksen perustamiseen ja osakassopimuksen laadintaan. Voit ottaa meihin yhteyttä yrittäjänä myös työoikeudellisissa asioissa.

Työnantajan palvelut

Voit ottaa meihin yhteyttä työnantaja-asemassa. Konsultoimme sinua puhelimitse ja sähköpostilla.

Kiistojen selvittäminen

Lakimiehemme tarjoavat neuvotteluapua kiistatilanteissa. Mikäli neuvottelut eivät tuota haluttua lopputulosta ja haluat viedä asiasi liiton ulkopuolisen asiamiehen avustuksella oikeuden ratkaistavaksi, käytössäsi on tietyin vakuutusehdoin liiton oikeusturva- ja vastuuvakuutus oikeudenkäyntikulujen korvaamista varten.

Ota yhteyttä

Työsuhdeneuvonta 

Suomen Ekonomien juristit palvelevat sinua työelämän eri kysymyksissä.

p. +35820693205 (arkisin 9-12)

Varaa puhelinaika

Lakimiehet käsittelevät yhteydenotot lähtökohtaisesti saapumisjärjestyksessä. Huomioithan, että työelämään liittyvien sopimusten käsittelemiseksi on hyvä varata kaksi arkipäivää.

Ota yhteyttä

Työnantajaneuvonta

p. +35820692923

Ota yhteyttä

Työttömyysturvaneuvonta

p. +35820693273, ma-to klo 9-12

Varaa puhelinaika
(Ajanvarauskalenteri poissa käytöstä viikoilla 26-32)