Ekonomeilla on monia vaihtoehtoja edetä uralla 

Ekonomin työura on täynnä erilaisia mahdollisuuksia. Ekonomin koulutus antaa mahdollisuuden toimia eri aloilla ja moninaisissa tehtävissä. Avoimia ekonomi-työpaikkoja löydät LinkedInistä, Ekonomit-ryhmän Jobs-osiosta. Liity ryhmään ja löydä parhaat työpaikat!

Ekonomin urapolkuja on mahdollisuus rakentaa eri suuntiin. Usein ekonomi aloittaa asiantuntijana. Monet ekonomit etenevät asiantuntijoista esimies- ja johtotehtäviin. Noin puolet Suomen Ekonomien jäsenistä toimii esimiehinä ja johtajina

Täysin eri toimialallekin hakeutuminen on ekonomille mahdollisuus. Myös yrittäjän ura on nykyisin monen ekonomin valinta.

Tänä päivänä työura on harvemmin yhden työnantajan palveluksessa tehty työ. Työurat pitenevät, joten on aivan mahdollista tehdä uraa vaihdellen joustavasti asiantuntija-esimies-yrittäjä -akselilla.

Monet suomalaiset yritykset kansainvälistyvät vauhdilla. Moni ekonomi löytääkin mielenkiintoisia töitä maailman eri kasvukeskuksista.

Suomen Ekonomit sparraa uralla ja tarkistaa sopimuksesi

Kun pohdit seuraavia askelia ekonomin urallasi, Suomen Ekonomien uravalmentajat sparraavat sinua urapohdinnoissa ja uuden työn haussa. Suomen Ekonomien juristit tarkistavat työsopimuksesi sekä johtajasopimukset ja kansainväliset työsopimukset.

Ota yhteyttä

Suomen Ekonomien jäsenenä voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta erilaisiin työnhakuun liittyviin tilanteisiin. 

Uravalmentajat

ura@ekonomit.fi

Varaa puhelinaika