Apuna työelämäsi käänteissä - urasuunnittelun palvelut

Kun mietit työtäsi ja tulevaisuuttasi, ota yhteys Suomen Ekonomien urapalveluihin. Luottamukselliset keskustelut uraohjaajan kanssa auttavat sinua löytämään ratkaisuja urasi suuntaan, työnhakuun ja työhyvinvointiin.

Käytettävissäsi on myös erilaisia työvälineitä oman suunnan selkiyttämiseen joko keskustelujen tueksi tai omaehtoisesti työstettäviksi.

Uravalmennuksen eteneminen

Uravalmennus alkaa usein puhelimitse. Tämän ensimmäisen keskustelun aikana kartoitat tilannettasi yhdessä uravalmentajan kanssa ja sovitte uuden ajan pidempään keskusteluun joko puhelimessa tai kasvokkain. Saat ehkä väliajaksi pohdiskeltavaa tai otat mahdollisesti käyttöön jonkin työvälineen pohdinnan avuksi. Työvälineitä on esimerkiksi CareerStorm Navigator.

Seuraava keskustelu kestää yleensä 1 - 2 tuntia ja sen aikana pohditte tarkemmin tavoitteitasi, toiveitasi, mahdollisuuksiasi ja ideoitte keinoja päästä tavoitteisiisi. Jos olet käyttänyt jotakin pohdinnan apuvälinettä, puratte yhdessä tuloksia. Tarvittaessa valmennus voi jatkua tämän jälkeen esim. työnhaun asiakirjojen kommentoinnilla.

Yleensä valmennusprosessien kesto on suhteellisen lyhyt: 1 - 3 keskustelua muutaman viikon aikana. Pidempiin ohjausprosesseihin voit hakeutua yksityisen työnohjaajan tai coachin kautta. Saat yhteistyökumppaneittemme yhteystietoja.

Harkitsetko työskentelyä ulkomailla?

Olemme koonneet ulkomailla työskentelyyn liittyvää tietoa. Asiantuntijoiltamme saat ulkomailla työskentelyn ja paluumuuton neuvontaa. Tulevan kohdemaasi elinolosuhteista voit tiedustella yhdyshenkilöiltä 50 maassa.

Työhyvinvointi

Mielekäs työ, hyvä työyhteisö sekä henkilökohtaisen elämän tasapaino ovat työhyvinvoinnin perusta. Omien voimavarojen ja niiden lähteiden tunnistaminen on tärkeää. Pidä huolta itsestäsi ja ammattitaidostasi, vaali ihmissuhteitasi ja ota aikaa myös harrastuksille. 

Olemme keränneet tietoa ja materiaalia työhyvinvointiin liittyvistä asioista, työelämän ongelmatilanteista sekä vapaajärjestelyistä.

Ota yhteyttä

Suomen Ekonomien jäsenenä voit hyödyntää työnhaun palveluita koko työurasi ajan. Tarjoamme henkilökohtaista valmennusta erilaisiin työnhakuun liittyviin tilanteisiin. 

Uravalmentajat

ura@ekonomit.fi

Varaa puhelinaika