If-vakuutusedut

If tarjoaa jäsenillemme seuraavia etuja:

  •     If Etuohjelmassa edut kasvavat asiakkuutesi mukana
  •     Alennusta vakuutusmaksuista
  •     If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista
  •     Oma palveluneuvoja


Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus 

Olemme ottaneet jäsenillemme Ifin vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla, jolloin lakimiehemme ovat käytettävissä neuvotteluapuna. Jos joudut kiistaan työnantajan kanssa, ota yhteyttä lakimiehiimme.

Siltä varalta, etteivät neuvottelut johda sopimukseen ja joudutaan turvautumaan oikeudenkäyntiin, on käytössäsi tietyin vakuutusehdoin Ekonomien vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vakuutettuina ovat toisen palveluksessa olevat ekonomiyhdistysten jäsenet ja opiskelijayhteisöjen KylteriPlus- palvelupaketin hankkineet jäsenet työssä tai viran tai toimen haltijoina asioissa, jotka koskevat heidän omaa työ- tai virkasuhdettaan. Vakuutus ei koske opiskelijayhdistysten jäseniä.

Primus henki- ja tapaturmavakuutus

Olemme neuvotelleet jäsenillemme kattavan henki- ja tapaturmavakuutuksen, Primuksen, markkinoiden edullisimpaan hintaan. Sillä voit vakuuttaa koko perheesi jopa 60 prosentin järjestöalennuksella. Vakuutusturvista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Ifin edut yrittäjäjäsenillemme

  • Aloittavalle yrittäjälle Oikeusturvavakuutuksen 25 eurolla ensimmäiseksi vuodeksi (tarjous ei koske kiinteistönvälittäjiä)
  • Uutena asiakkaana saat tunnin sopimusoikeuskonsultoinnin eturivin lakiasiaintoimiston kanssa veloituksetta

Lue lisää If:n eduista