Nuoren ekonomin lukuisat mahdollisuudet

Valmistuminen on suuri hetki ekonomin alkavalla urallasi. Suomen Ekonomit on mukanasi aina uran alkutaipaleelta lähtien. Valmistumiseen liittyy usein muutoksia, kuten paikkakunnalta toiselle muuttaminen sekä uusii työpaikka ja -tukiverkostot.

Suomen Ekonomien uravalmennus

Jos unelmatyö tai -ala ei tunnu aukenevan, voit olla yhteydessä Suomen Ekonomien uravalmentajiin. He auttavat sinua CV:n ja työhakemuksen laadinnassa, työhaastatteluihin valmistautumisessa sekä oman osaamisesi tunnistamisessa. Suomen Ekonomien jäsenenä voit varata uravalmentajalle maksuttoman ajan ja aloittaa mielekkään urasi rakentamisen.

Lue lisää urapalveluista

Lakipalvelut

Ennen kuin allekirjoitat tarkistuta työsopimuksesi Suomen Ekonomien juristeilla. Juristimme tarkistavat lukuisia sopimuksia ja osaavat auttaa sinua erilaisten työsuhteisiin liittyvien kysymysten kanssa.

Lue lisää lakipalveluista

Paikallinen ekonomiyhdistyksen toiminta

Suomen Ekonomien jäsenenä olet myös paikallisen ekonomiyhdistyksen jäsen. Ekonomiyhdistykset järjestävät paljon erilaista toimintaa, rennosta vapaa-ajantoiminnasta ammatillisen kehittymisen tilaisuuksiin. Ekonomiyhdistysten toiminta on mahdollisuus tutustua paikkakuntasi ekonomeihin ja luoda vahva verkosto.

Lue lisää ekonomiyhdistyksistä

Jäsenedut

Valmistuttuasi pääset osaksi ekonomien joukkoa, jolloin saat kaikki jäsenedut käyttöösi, esimerkiksi Talouselämä-lehden sekä Talouselämän iPadin veloituksetta. Kuten jo opiskeluaikoinakin saat Ekonomi-lehden ja alennuksia IF:n vakuutuksista.

Tutustu kaikkiin ekonomin jäsenetuihin

Pankkipalvelut vastavalmistuneelle

Vastavalmistuneena Suomen Ekonomien jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.

Lue lisää Danske Bankin tarjoamista eduista

Vastavalmistuneen alennus

Kun liityt Suomen Ekonomien jäseneksi kuuden kuukauden sisällä valmistumisestasi, saat jäsenmaksusta 60 prosenttia alennusta, liittymishetkestä alkaen seuraavat 24 kuukautta. Jos liityt 6–12 kuukautta valmistumisestasi, saat 60 prosentin alennuksen 12 kuukauden ajan.

Vastavalmistuneen alennuksen voi saada muun alennuksen lisäksi.

Vastavalmistuneen alennuksen saamiseksi ei tarvitse toimittaa todistusta valmistumisajankohdasta. Suomen Ekonomit tarkistaa valmistumistiedot tarvittaessa yliopistosta.

Ota yhteyttä

Jäsenrekisteri
p. +35820693200, klo 9-12
jasenrekisteri@ekonomit.fi