Njutbart medlemskap!

Finlands Ekonomer betjänar sina medlemmar mångsidigt. Finlands Ekonomer sköter allt från intressebevakning – karriärutveckling – juridiska tjänster till olika tillställningar där du har möjlighet att nätverka. Utöver våra tjänster erhåller du olika medlemsförmåner som t.ex. facktidskrifter, rabatter på tidskrifter och försäkringar och dessutom möjlighet att delta i den lokala ekonomföreningens verksamhet.

Ekonombörsen

Lediga arbetsplatser som riktar sig till ekonomer hittar du i det elektroniska arbetsplatsforumet - Ekonombörsen (i medlemstjänsten) Tjänsten för arbetssökande fungerar i samarbete med Monster.fi och Oikotie. Lediga ekonomplatser hos våra samarbetspartners finns färdigt samlade på en samarbetssida.

Löneradarn

Med hjälp av Löneradarn (i medlemstjänsten) kan du själv räkna ut din jämförelselön. Som bakgrund till programmet finns de senaste uppgifterna i lönenivåundersökningen.

Lönenivåundersökningen

Resultaten från lönenivåundersökningen ger dig en möjlighet att jämföra din egen lön med övriga ekonomers löner som har samma erfarenhet och arbetar med liknande uppgifter som du. Resultaten fungerar som arbetsredskap bl.a. vid löneunderhandlingar med din egen arbetsgivare.

Webinarbiblioteket

Du kan se inspelningarna från Finlands Ekonomernas webinarier i Webinarbiblioteket (medlemstjänsten).

Guider och avtalsmodeller

Du hittar arbetslivsinformation och avtalsmodeller som används i arbetslivet i medlemstjänstens avsnitt Guider och avtalsmodeller.

VirtuaaliLakimies-tjänsten

I Virtuaalilakimies ingår en elektronisk juridisk databank och ett omfattande paket med dokumentmodeller med vars hjälp våra medlemmar får gratis entydiga svar på sina juridiska frågor. Mot en tilläggsavgift kan Finlands Ekonomernas medlemmar utnyttja Fondia som juridisk rådgivare.

Facktidskrifter

Ekonomi-tidningen

 • Finlands Ekonomernas ekonom- och ekonomistuderandemedlemmar får Ekonomi-tidningen hemskickad 6 gånger per år.

  Forum för ekonomi och teknik

 • De svenskspråkiga medlemmarna får tidskriften Forum för ekonomi och teknik som huvudsaklig medlemstidning. Tidskriften är gratis men man kan därtill prenumerera på Talouselämä till ett förmånligt pris. Talouselämä och Forum är även sinsemellan utbytbara.
 • På Forum för ekonomi och Teknik -tidningen får du från åskiftet rabatt på 30 euro om du har inte vallt den som medlemstidning och vill prenumerera den.

  Talouselämä och andra Talentums förmåner

 • Ekonommedlemmar får Talouselämä-tidningen. Om du redan får Talouselämä, kan du byta ut den mot en annan Talentumin tidning.
 • 40 procent rabatt på Fakta, Tekniikka och Talous-tidningen.
 • Finlands Ekonomernas medlemmar får 20 procent rabatt på alla betalbara Talentum Events till normalpris.

Kauppalehti

Ifall du är som studerandemedlem berättigad till en gratis prenumeration av Kauppalehti under din studietid, har du fått eller kommer du att få e-post om det från Finlands Ekonomer.

Försäkringsförmåner

Finlands Ekonomer har kommit överens med If om en täckande person- och olycksfallsförsäkring till marknadens lägsta pris. Du får även förmåner på Ifs skadeförsäkringar om du koncentrerar minst 3 av dina försäkringar till If.

Läs mer och teckna en försäkring
tfn +35810191919 (mån-fre kl. 8-20)

Ifs förmåner till Finlands Ekonomernas företagarmedlemmar

 • För nya kunder upp till 20 % specialrabatt på frivilliga försäkringar
 • Offert till nya företagare: rättsskyddsförsäkring för första året till priset av 25 euro (erbjudandet gäller inte fastighetsförmedlare)
 • Som ny kund får du avgiftsfritt en timme avtalskonsultering hos en av de främsta advokatbyråerna

Utbildning till medlemspris

Finlands Ekonomernas medlemmar får skolningar och händelser till medlemspris.

Tallink Silja

Tallink Silja erbjuder förmåner till fritidsresor via Club One-stamgästprogrammet. Club One är Tallink Silja Lines stamgästprogram med tre medlemsnivåer: Bronze, Silver och Gold. Club One erbjuder Dig chansen att bli Club One-medlem direkt på stamgästprogrammets mellersta Silver-nivå.

Bli Club One-medlem nu

Vid anslutning, använd Finlands Ekonomers avtalsförmånsnummer: 9057

Anslutningar görs med Finlands Ekonomers avtalsförmånsnummer. Ifall du redan är Club One-medlem, så fortsätter ditt nuvarande stamgästnummer att gälla. Om du är medlem på Bronze-nivå, så flyttar vi upp dig till Silver-nivå. Meddela då ditt stamgästnummer och att du är medlem i Finlands Ekonomer samt avtalsförmånsnumret till adressen erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Därefter registrerar vi dig som avtalsförmånskund och skickar dig ett Silver-kort. Mer information om Club One-medlemskap

Mer information:

Tfn 0600 152 68, mån-fre 8-21, lör 9-18, sön 10-18(1,75 €/besvarat samtal + alltid lna/msa).
www.clubone.fi

Rätt till ändringar förbehålls