Utveckla din kompetens, ladda om och skapa nätverk på Finlands Ekonomernas kurser

Delta i Finland Ekonomernas kostnadsfria medlemsevenemang av hög kvalitet som ordnas på olika håll i Finland. Utveckla ditt yrkesmässiga kunnande, ladda om och skapa nätverk!

Programutbudet varierar från kvällsevenemang till heldagsseminarier och webinarier. I evenemangen deltar ansedda och sakkunniga talare och utbildare. I webinarierna kan du delta var du än är. Du får kunskap och fördjupar ditt kunnande om olika ämnen eller får information om de senaste temana och utvecklingstrenderna.

Samtidigt stärker du ditt kunnande och ditt arbetsmarknadsvärde samt förbättrar din handlingsförmåga och din arbetsmotivation. Till det viktigaste utbytet under våra evenemang hör att deltagarna har tillfälle att bygga nätverk med sina ekonomkolleger.

Hundratals lokala medlemsevenemang

Ekonomföreningarna ordnar årligen hundratals evenemang av olika slag för sina medlemmar. Det kan vara fråga om fritidsaktiviteter, företagsbesök, föreläsningar, utbildning och nöje. Under medlemsevenemangen kan du samtidigt lära känna ekonomerna i ditt område och i din bransch.

Ta kontakt

Evenemangskoordinator

Hannele Hämäläinen

tfn +358201299212

hannele.hamalainen@ekonomit.fi

 

Sakkunnig, karriärutveckling

Anu Varpenius

tfn +358201299214

anu.varpenius@ekonomit.fi