Uudistunut jäsensovellus eLounge on saanut uuden Kysy verkostolta -ominaisuuden. Luo oma profiilisi ja osallistu keskusteluun – joko omalla nimellä tai nimettömästi.

Keskustelu on käynnistynyt jo vauhdikkaasti. Uusia keskustelunavauksia on esimerkiksi seuraavista aiheista:

Usein alumnipuheenvuoroissa mainitaan asioita, joita henkilöt olisivat enemmän lukeneet opiskeluaikana. Usein esiin nousee asioita, joita ei välttämättä kauppiksessa edes opeteta. Mistä itse olisitte enemmän kaivanneet opetusta? Itse olisin kaivannut enemmän opetusta hinnoittelusta ja sen vaikutuksesta ostokäyttäytymiseen.

Hei, Miten starttaat työt lomien jälkeen tai mitkä ovat parhaat vinkkisi loman jälkeiseen duunien starttiin? Niin itsensä johtamisen kuin esihenkilötyönkin näkökulmasta.

Moi ekonomi- ja kylteriverkosto! Olen aloittamassa minulle uudella alalla ja uudessa tehtävässä eli HR-harjoittelijana syksyllä. Kaipailisin vinkkejä HR-osaajilta siitä, miten saisin harjoittelusta paljon irti ja oppisin uutta, mutta en kuitenkaan uuvuttaisi itseäni opintojen ohella työskennellessä. Kiitos vinkeistä jo valmiiksi!

Kuinka paljon opiskelijakollegat laittavat työnhakuvaiheessa hakemuksia? Kärsiikö laatu monesta hakemuksesta? Syvennyttekö yrityskohtaisesti?

Mitä vinkkejä jakaisit hallitustyöskentelyyn? Olen kiinnostunut sekä hallituksen jäsenten ja puheenjohtajien kuin yritysjohdon näkemyksistä.

5 hyvää syytä aloittaa keskustelu oman kauppatieteilijäverkoston kanssa

  1. Saat uusia ajatuksia ja ratkaisuja esimerkiksi käsillä olevaan työ- tai opiskelupulmaan.
  2. Laajennat verkostoasi tapaamalla virtuaalisesti muita ekonomeja ja kyltereitä. Voit lisätä heidät omaan verkostoosi ja lähettää myös yksityisviestejä.
  3. Voit kysyä ja kommentoida myös arkoja aiheita – halutessasi anonyymisti.
  4. Jaat hyvää, kun autat muita asioissa, joista sinulla on tietämystä tai näkemyksiä.
  5. Keskustelet rajatussa ja turvallisessa ympäristössä ekonomi- ja kylterikollegoiden kesken.