KylteriPlus

KylteriPlus-palvelupaketti on kylterien kannalta luontevaa ottaa käyttöö, kun uusi lukuvuosi alkaa, mutta paketin voi hankkia itselleen missä kohtaa vuotta tahansa, Suomen Ekonomien asiakaskokemusasiantuntija Tanja Hankia vinkkaa.

Ekonomien kylterijäsenyys on ilmainen. 25 euron hintainen KylteriPlus-paketti puolestaan on voimassa lukuvuoden kerrallaan. Uuden jakson voi hankkia käyttöönsä taas seuraavan lukuvuoden alussa.

KylteriPlus antaa etumatkaa alkuun työelämässä

KylteriPlussan sisältämät palvelut keventävät siirtymää opiskelijuudesta kohti työelämää ja auttavat rakentamaan oman näköistä uraa. Paketin sisältämät neuvonta- ja valmennuspalvelut voivat olla kullanarvoisia myös työpaikkaa tai lopputyön aihetta etsittäessä.

Kokonaisuus on suunniteltu kattavien selvitysten ja kylterien mielipidetiedustelujen pohjalta.

”Opiskelijoiden tilanteet ja taustat vaihtelevat, joten paketin palvelut ovat monelle ajankohtaisia jo fuksisyksynä”, Hankia sanoo.

Paketin palvelut ovat monelle ajankohtaisia jo fuksisyksynä. Esimerkiksi pääaineen valintaa pohtiessa voi hyötyä henkilökohtaisesta urapalvelusta.

Valmistuminen ei enää välttämättä ole ainoa askel siirryttäessä työelämään. Opintojen pohjalla voi olla työkokemusta tai aiempia tutkintoja, ja toisaalta monet siirtyvät työelämään jo kauan ennen valmistumistaan.

”Opiskelijoilla on tarvetta laajemmille palveluille jo ennen opintojen päättymistä, joten siksi tarjoamme näitä jäsenyyden räätälöintimahdollisuuksia”, Hankia kuvaa.

Fokus omaan tilanteeseen

Yksi KylteriPlus-paketin eduista on henkilökohtainen urapalvelu. Urapalveluiden ryhmäpalvelut, kuten klinikat, ryhmäsparraukset ja webinaarit, ovat avoimia kaikille kylterijäsenille. Henkilökohtaisten palveluiden myötä päästään kuitenkin etsimään täsmäratkaisuja ja paneutumaan opiskelijan yksilölliseen tilanteeseen tarkemmin.

”Henkilökohtaisissa urapalveluissa käydään luottamuksellinen keskustelu, jossa voidaan keskittyä kulloinkin ajankohtaiseen asiaan: voidaan esimerkiksi viilata ansioluetteloa, tukea palkkaneuvotteluissa, käynnistellä graduprojektia tai miettiä pääaineen valintaa. Palvelu on ehdottomasti hyödyllinen jo ennen valmistumista. Lisäksi urapalveluiden hyödyntäminen myös myöhemmin on helpompaa, kun niitä oppii käyttämään jo opiskeluaikana”, Hankia kertoo.

Urapalveluissa käydään luottamuksellinen keskustelu, jossa voidaan keskittyä kulloinkin ajankohtaiseen asiaan: voidaan esimerkiksi viilata ansioluetteloa, tukea palkkaneuvotteluissa tai käynnistellä graduprojektia.

KylteriPlus-palvelupaketin hankkineet saavat myös kutsun Suomen Ekonomien Nuoret Ekonomit -tilaisuuksiin, joita järjestetään ympäri maata yliopistopaikkakunnilla sekä etäyhteyksin. Tilaisuuksissa ovat kouluttajina Suomen Ekonomien asiantuntijat ja uravalmentajat.

Rahanarvoinen etu on myös kylterijäsenen tavallista etua pidempi, lähes ympärivuotinen Kauppalehden tilaus sekä Kauppalehti Optio ja johtamisen erikoislehti Kauppalehti Fakta. Paketin hankkineet ovat lisäksi oikeusturva- ja vastuuvakuutettuja.

KylteriPlus-paketin voi ostaa suoraan jäsenpalvelusta.

Mistä tiedän, olenko Suomen Ekonomien opiskelijajäsen?

  • Kauppatieteiden opiskelijat kuuluvat Suomen Ekonomeihin oman kylteriyhteisönsä kautta.
  • Jos opiskelet kauppatieteitä monialayliopistossa, jäsenyytesi alkaa samalla, kun liityt yliopistosi kylteriyhdistykseen.
  • Jos opiskelet Hanken Svenska handelshögskolanissa, olet kylterijäsenemme automaattisesti.