“Sähköposti on meille tärkeä jäsenviestinnän kanava. Siksi olemme tämän vuoden aikana kehittäneet sähköpostiviestintäämme ja uutiskirjeitämme jäsenten toiveiden mukaisesti. Palautetta ja ideoita saa edelleen lähettää ja niitä kuunnellaan herkällä korvalla”, Ekonomien viestintäpäällikkö Ida Levänen sanoo.

Jäsenen kannattaa pitää sähköpostiosoitteensa ajan tasalla, jotta tärkeä jäsenyyteen liittyvä tieto ja esimerkiksi vinkit uusista jäseneduista tulevat varmasti perille. Voit tarkistaa ja päivittää sähköpostiosoitteesi jäsensovelluksessa. 

Jäsenenä saat meiltä kolmenlaisia säännöllisiä uutiskirjeitä

Ajankohtaista jäsenelle -uutiskirje lähetetään joka toinen viikko. Se sisältää kokoelman tärkeimpiä ajankohtaisia aiheita, jotka liittyvät esimerkiksi jäsenpalveluihin ja -etuihin sekä Ekonomien yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Halutessasi voit painaa vastaa-nappia ja palautteesi tai kommenttisi saapuu suoraan Ekonomien viestintään.

Kutsu-niminen uutiskirje lähetetään joka toinen viikko. Tällä kirjeellä kutsumme sinut tuleviin tapahtumiimme ja koulutuksiimme.  

Viikon webinaarit -uutiskirje lähetetään joka viikko perjantaisin. Siihen on koottu kätevään listaan kaikki seuraavan viikon webinaarit, jotka ovat avoimia jäsenillemme. 

Jos et halua vastaanottaa jotakin näistä kolmesta uutiskirjeestä, voit perua kirjeen sähköpostiviestin lopussa olevasta linkistä. Jos perut esimerkiksi Viikon webinaarit -uutiskirjeen, se ei vaikuta kahteen muuhun uutiskirjeeseen. Näin voit helposti personoida Suomen Ekonomeilta saamaasi sähköpostia.  

Erikseen tilattavat erityiset uutiskirjeet

Julkaisemme erikseen tilattavaa Työelämätutka-uutiskirjettä, jossa Ekonomien asiantuntijat tutkailevat ehdotuksia ja ratkaisuja siihen, miten suomalainen työelämä pidetään mielekkäänä, motivoivana ja kilpailukykyisenä. Työelämätutka on suunnattu päättäjille, medialle, vaikuttajille, viestijöille ja kaikille työelämän tulevaisuudesta ja kehittämisestä kiinnostuneille. 

Voit tilata myös erikseen julkaistavan School of Sales -uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaista tietoa myynnin trendeistä ja kutsut School of Salesin koulutuksiin. School of Sales on Suomen Ekonomien ja Kaupan liiton perustuma yhteiskunnallinen yritys, jonka missiona on nostaa myynnin osaamista ja arvostusta.