yrittäjien ryhmä istumassa

Uusi Vertaistukea yrittäjille -digipalvelu aukeaa 4.5.2020. Kaikki yrittäjäjäsenet saavat henkilökohtaisen kutsulinkin palveluun. Jos olet pää- tai sivutoiminen yrittäjä, mutta et ole vielä päivittänyt jäsentietoihisi tietoa yrittäjyydestä, se kannattaa tehdä nyt (ohjeet jutun lopussa.)

Kyseessä on vuorovaikutteinen digitaalinen työtila, jossa yrittäjät voivat käydä keskusteluja sekä keskenään että Suomen Ekonomien asiantuntijoiden kanssa. 

Kokeneet ekonomiyrittäjät sparraavat, auttavat ja vastaavat kysymyksiin.

Palvelussa järjestetään myös vertaisyrittäjien livechatteja, joissa kokeneet ekonomiyrittäjät sparraavat, auttavat ja vastaavat kysymyksiin. 

Sparraamaan ovat lupautuneet muun muassa Baronan talousjohtaja Jussi Ropo, myynnin tekijä ja strategi Juuso Enala, kasvuyrittäjä ja Lyyti Oy:n perustaja Petri Hollmén, entinen mainostoimisto Taivaan toimitusjohtaja ja nykyinen jääpalatehtailija Arto Manninen sekä kauppatieteiden tohtori Samil Aledin.

Toteutuksessa on hyödynnetty Suomen Ekonomien aiempia hyviä kokemuksia muiden kohderyhmien vastaavista yhteisöllisistä työtiloista.

“Samantyyppisistä toteutuksista on tullut Ekonomeille paljon hyvää palautetta, joten kannattaa tulla mukaan palveluun katsomaan, mitä kaikkea palvelu voi tarjota. Yhteisössämme on voimaa, ja se tulee konkreettisesti esiin nyt, kun elämme erityisen haastavia aikoja”, Suomen Ekonomien yrittäjyystyöryhmän Juuso Enala sanoo.

Miten pääsee mukaan?

Jos olet yrittäjä, päivitä tieto yrittäjyydestäsi jäsenpalveluun viimeistään 3.5.2020. Päivittämällä jäsenpalveluun tiedon yrittäjyydestäsi varmistat, että saat jatkossa tietoa yrittäjille suunnatuista palveluistamme.   

  • Kirjaudu jäsenpalveluun. Valitse Omat tiedot -kohdasta Työsuhteet. Klikkaa “Lisää uusi työsuhde” ja täytä lomakkeen kentät. Voit lisätä useita työsuhteita, esimerkiksi sivutoimisena yrittäjänä voit lisätä sekä päätoimisen työsuhteen että sivutoimisen yrittäjyyden. 
  • Saat 4.5.2020 henkilökohtaisen kutsulinkin sähköpostiisi. Jos kutsua ei näy, tarkista roskapostikansio. 

Jos et ole yrittäjä, mutta olet kiinnostunut yrittäjyydestä, voi ilmoittautua palveluun erikseen. 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ