Lehtiedut

Ekonomi

Saat Ekonomi-lehden jäsenetuna 6 kertaa vuodessa kotiin toimitettuna. Poimintoja Ekonomi-lehdestä on luettavissa myös Uutishuoneeltamme.

Talouselämä

Saat Talouselämä-lehden jäsenetuna. Voit halutessasi vaihtaa Talouselämän paperilehtitilauksen digitaaliseksi tilaukseksi. Mikäli sinulle tulee jo Talouselämä, voit vaihtaa lehden toiseen Alma Talentin lehteen; Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Tivi, Arvopaperi. Ulkomaisten lehtien, Ny Teknik ja Affärsväldenin osalta vaihto-oikeus koskee vain digitaalista tilausta. Tee digilehden tilaus ja lehden vaihdos jäsenpalvelussa!

Kauppalehti

Saat 20 % alennuksen Kauppalehden tuotteista (Kauppalehti Printti-, Digi- tai VIP-tilaus). Tee tilaus tai soita Kauppalehden asiakaspalveluun p. 010 665 8110 ja kerro Ekonomien jäsennumerosi tilausta tehdessäsi.

Alma Talentin muut lehdet

Saat jäsenetuna 40 % alennuksen seuraavista AlmaTalentin lehdistä: Fakta, Markkinointi&Mainonta, Metallitekniikka, Tivi, Arvopaperi, Tekniikka&Talous ja Tekniikan Historia. Tee tilaus AlmaTalentin asiakaspalvelussa p. 03 051 4100 ja kerro Ekonomien jäsennumerosi tilausta tehdessäsi.

Affärsmagasinet Forum

Voit halutessasi tilata Affärsmagasinet Forum - lehden vuosikerran alennushintaan 35,31 euroa. Ole yhteydessä jasenrekisteri@ekonomit.fi jos haluat tehdä tilauksen!