Ekonomer klarar sig nog, men med oss ännu bättre

Som medlem i Finlands Ekonomer kan du fokusera på att skapa en framgångsrik karriär


Som medlem får du:

Karriärcoachning | Juridisk rådgivning | Intressebevakning

Evenemang | KOKO-arbetslöshetskassa

Medlemsförmåner värda över 1 000 euro

Medlemsavgiftens skatteavdrag sparar pengar


Medlemsavgiften är helt avdragsgill i beskattningen. Ditt medlemskap består av medlemsavgiften både till Finlands Ekonomer och till din lokalförening. Dessutom kan den valfria medlemsavgiften till KOKO-kassan och priset för tidskriftsförmånen tillkomma.

Vi är en gemenskap som är värd din tid och dina pengar.

Medlemsförmåner värda över en

€/år

Vi anordnar mer än

evenemang per år

Nästan över

medlem

Medlemskapet varar i

år genomsnitt

Juridisk rådgivning


Med hjälp av en jurist kan du bland annat gå igenom ditt anställningsavtal. Denna tjänst säkerställer att ditt anställningsavtal innehåller alla de förmåner du har rätt till.

Priset för rådgivning av en  jurist är vanligtvis 200–300 euro i timmen, men som medlem i Finlands Ekonomer får du den här tjänsten gratis.

Vid en tvist som rör din anställning täcker rättshjälpen dessutom Finlands Ekonomers jurists arbete och motpartens rättegångskostnader upp till 5 000–20 000 euro, beroende på hur länge du har varit medlem (se bilden). Självrisken är 20 % av motpartens kostnader.

Yrkesmedia till ett förmånglit medlemspris


Bäddrar du igenom dagens ekonominyheter genast när du vaknat? Är du intresserad av artiklar om ledarskap eller investering? Blir du lockad av texter om informationsteknik eller IT-branschens fenomen? Vill du vara kultiverad och följa högklassiga medier mångsidigt?

Som medlem får du 60–80 % rabatt på marknadspriset för valfri yrkesmedia, oberoende av om du beställer en digital eller tryckt utgåva. Du kan välja en eller flera av följande: Talouselämä, Kauppalehti, Mikrobitti, Arvopaperi, Tivi, Tekniikka & Talous, Fakta.

Löneradarn


Hur mycket tjänar andra ekonomer?

Är din lön konkurrenskraftig? Vad borde du föreslå som din löneförväntning? Använd löneradarn som ett verktyg.

Med Löneradarn kan du uppskatta lönenivåer baserat på faktorer som erfarenhet, arbetsplatsen geografiska läge och bransch. Uppgifterna i löneradarn baserar sig på informationen från vår senaste löneundersökning.

Henkivakuutus swe

Livförsäkring med 61% rabatt


Den förmånligaste livförsäkringen i Finland.

Som medlem i Finlands Ekonomer har du möjlighet att köpa Finlands förmånligaste livförsäkring* med en rabatt på upp till 61 % jämfört med ordinarie pris.

Livförsäkringen tryggar din familjs ekonomi om det värsta skulle hända dig. Du kan teckna livförsäkring för dig själv och din partner med en betydande medlemsrabatt.

Vad betalar du?

Finlands Ekonomer 199 €

• Din lokalförening 0–40 €

• En eventuell avgift till KOKO-arbetslöshetskassan 63 € 

• Som ny medlem får du 50 % rabatt på medlemsavgiften under den första två åren!

Medlemsavgiften kan dras av helt och hållet i beskattningen.

Låter bra, eller hur?

Som medlem i Finlands Ekonomer får du bland annat skräddarsydda tjänster för ekonomer, exklusiva medlemsförmåner och ett växande professionellt nätverk. Vi är experter på ekonomi: vi representerar kärnan inom hållbar ekonomi- och affärskompetens i Finland.

Låter bra, eller hur?

Som medlem i Finlands Ekonomer får du bland annat skräddarsydda tjänster för ekonomer, exklusiva medlemsförmåner och ett växande professionellt nätverk. Vi är experter på ekonomi: vi representerar kärnan inom hållbar ekonomi- och affärskompetens i Finland.