Finlands förmånligaste livförsäkring

Som medlem i Finlands Ekonomer får du Finlands förmånligaste livförsäkring* till och med 61 procent billigare än normalpriserna.

En livförsäkring befriar din familj från ekonomiska bekymmer om någonting skulle hända dig. Du får en Primus-livförsäkring till dig och din make/maka till ett betydligt lägre medlemspris.

Beräkna priset på din livförsäkring 

Ekonomer som har tecknat livförsäkringen har fått den i genomsnitt 470 euro billigare. 

*Jämförelse av livförsäkringar, Innolink 11/2020. Primus-försäkringarna beviljas av Finlands äldsta livförsäkringsbolag Kaleva vars ombud är If Skadeförsäkring AB, filial i Finland.

Olycksfallsförsäkringar för barn och vuxna

Du och din familj har rätt att utnyttja Kalevas olycksfallsförsäkringar. Primus-försäkringen för barn är en förmånlig försäkring. Försäkringen är avsedd för personer under 25 år och den täcker också olycksfall som skett i tävlingsidrott tills försäkringstagaren fyller 18 år.

Primus-olycksfallsförsäkringen för vuxna är ett flexibelt och förmånligt alternativ när du vill välja din olycksfallsförsäkring enligt din egen livssituation. Det krävs ingen hälsoutredning för försäkringen och den träder i kraft genast. Försäkringarna gäller både i arbetet och på fritiden.

Ta kontakt

Om du önskar mer information om livförsäkringen eller olycksfallsförsäkringen kan du kontakta kundservicen för Primus-försäkringar (If Skadeförsäkring).

tfn 010 19 19 19

må–fr 8–20 (lna/msa)
lö–sö 10–16 (lna/msa)

Frågor?

Pajoslahti Anton
Karriärcoach
p. +358504381399