Aikani-sovellus sparraa sinua ajan käytössä ja priorisoinnissa

  • Luetko sähköposteja kotona iltaisin?
  • Menevätkö illat ja viikonloput työhön liittyviä papereita ja raportteja lukien?
  • Kuinka paljon teet todellisuudessa töitä ja mihin työpäivät kuluvat?
  • Kuinka paljon aikaa menee projektiin X?
  • Kuinka mielekkääksi työsi koet? Missä työssä olet parhaimmillasi?
  • Entä millä fiiliksellä töitä teet? Millainen työ sinua jurppii? 

Suomen Ekonomien mobiilisovellus Aikani (pilotoitu työnimellä Työaikavalmentaja) sparraa sinua työhön käytettyyn aikaan, töiden priorisointiin ja mielekkyyteen liittyen.

Ekonomit tekevät pitkää päivää ja eivät aina saa työstään siitä kuuluvaa korvausta, koska todellisia työtunteja ei kirjata. Olemme kehittäneet Aikani tekemään näkyväksi ekonomien harmaata työtä ja palvelemaan jäseniämme työaikaan ja työhyvinvointiin liittyen.

Aikani sparraa sinua ajanhallinnassa:

  • Voit nauhoittaa ja kirjata todellista työhön, opintoihin, asiakasprojekteihin, vapaa-aikaan, kotitöihin tai mihin tahansa käyttämääsi aikaa. 
  • Voit jaotella aikaa nimeämiäsi tehtävien tai projektien mukaan.
  • Työaikoja voi tarkastella tilastoissa työtehtäville antamasi fiilisten mukaan. Näin näet miten viihdyt töissä ja millaisissa työtehtävissä viihdyt tai et viihdy.
  • Saat koosteen siitä kuinka paljon teet oikeasti työtä, mitä töitä, millä fiiliksellä ja millainen korvaus sinulle työstäsi kuuluu. 

Ota Aikani-sovellus käyttöön sovelluskaupoista 

Paranneltu versio Aikani 1.1. on julkaistu keväällä 2016. Se on ladattavissa Android ja IOS -käyttöjärjestelmillä oleviin mobiililaitteisiin sovelluskaupoista Google play ja App Store. Huomaathan, että voidaksesi ottaa käyttöön sovelluksen, tarvitset vähintään IOS 8.0 -version ja Android 4.4. -version. Vanhemmilla versioilla sovellus ei löydy sovelluskaupoista.

Lataa sovellus

Kuulemme mielellämme käyttäjäpalautetta sovelluksen jatkokehittämiseksi ja parantamiseksi.

Tule mukaan työaikatutkimukseen!

Haluaisitko sinäkin osallistua Työterveyslaitoksen tutkimukseen, jossa tutkitaan asiantuntijoiden työaikoja? Hankkeessa saadaan tietoa työajoista ja niihin vaikuttavista tekijöistä sekä niiden yhteyksistä työntekijöiden hyvinvointiin ja palautumiseen.

Saat itsellesi mielenkiintoista tietoa, joka auttaa ajankäytön suunnittelussa sekä työtuntimäärien ja palautumisen hallinnassa. Voit halutessasi hyödyntää tuloksia esimerkiksi kehityskeskustelun yhteydessä.

Tule mukaan, voit aloittaa milloin vain. Tutkimusta varten sinun tulee seurata ajankäyttöäsi Aikani-sovelluksella kaksi viikkoa. Työaikatietoja kerätään maaliskuun puoleen väliin saakka.  

Lue lisää tutkimuksesta.

Ota yhteyttä

Yhteiskuntasuhdepäällikkö

Riikka Mykkänen

p. +358201299286

riikka.mykkanen@ekonomit.fi