HBL Digital 1000px

HBL Digitalt 55 €/12 mån (norm. 214,80 €)

HBL Digitalt ger dig tillgång till allt Premiuminnehåll på hbl.fi samt e-tidningarna för Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland och HBL Junior.

Du har även tillgång till HBL Ekonomi, en sektion som håller läsaren uppdaterad om intressanta ekonominyheter med särskilt fokus på Svenskfinland. Innehållet innefattar bland annat intervjuer med inspirerande företagare och påverkare inom näringslivet, insiktsfulla artiklar om ledarskap, teknologi, placering och konsumentskydd. För att inte heller glömma nordisk och global ekonomi. Varje fredag fokuserar HBL på boende och bostadsmarknaden.

På adressen hbl.fi hittar du både färska nyheter och e-tidningarna. Senaste nytt kan du lätt och smidigt följa med i appen HBL Nyheter. E-tidningarna hittar du i appen HBL 365.

Frågor om din prenumeration, tidningens innehåll eller appen?

HBL:s kundservice får du enkelt svar på de flesta frågorna.

Frågor om betalning eller ditt medlemskap?

Kontakta Finlands Ekonomers kundtjänst

Ladda ned HBL 365 här:

I e-tidningsapplikationen HBL 365 kan du läsa e-tidningarna HBL, HBL Junior, Västra Nyland och Östnyland i ett format som är anpassat för mobila enheter.

Ladda ned HBL Nyheter här:

I appen HBL Nyheter har du tillgång till de senaste nyheterna. Genom att aktivera pushnotiser i appen hålls du garanterat á jour med vad som händer.

Som digital prenumerant har du även tillgång till alla artiklar på hbl.fi.