Palvelemme vastavalmistuneita ekonomeja muun muassa CV:n laadinnassa ja palkkaneuvotteluissa ja juristimme tarkistavat työsopimuksesi. Ekonomijäsenenä saat etuja ja esimerkiksi Talouselämä-lehden veloituksetta. Saat lisäksi 60 % alennusta jäsenmaksustamme.

Nuoren ekonomin lukuisat mahdollisuudet

Valmistuminen on suuri hetki ekonomin alkavalla urallasi. Valmistumiseen liittyy usein muutoksia, kuten paikkakunnalta toiselle muuttaminen sekä uusi työpaikka ja tukiverkostot. Me olemme mukanasi aina uran alkutaipaleelta lähtien.

Jäsenedut

Valmistuttuasi pääset osaksi ekonomien joukkoa, jolloin saat kaikki jäsenedut käyttöösi, esimerkiksi Talouselämä-lehden veloituksetta. Kuten jo opiskeluaikanakin saat Ekonomi-lehden ja alennuksia IF:n vakuutuksista.

Tutustu kaikkiin ekonomin jäsenetuihin >>

Uravalmennus

Jos unelmatyö tai -ala ei tunnu aukenevan, voit olla yhteydessä uravalmentajiimme. He auttavat sinua CV:n ja työhakemuksen laadinnassa, työhaastatteluihin valmistautumisessa sekä oman osaamisesi tunnistamisessa. Jäsenenämme voit varata uravalmentajalle maksuttoman ajan ja aloittaa mielekkään urasi

Lue lisää urapalveluista >>

Lakipalvelut

Ennen kuin allekirjoitat työsopimuksesi, tarkistuta se juristeillamme. He auttavat sinua myös erilaisten työsuhteisiin liittyvien kysymysten kanssa.

Lue lisää lakipalveluista >>

Pankkipalvelut vastavalmistuneelle

Vastavalmistuneena jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.

Lue lisää Danske Bankin tarjoamista eduista >>

Paikallinen ekonomiyhdistyksen toiminta

Suomen Ekonomien jäsenenä olet myös paikallisen ekonomiyhdistyksen jäsen. Ekonomiyhdistykset järjestävät paljon erilaista toimintaa, rennosta vapaa-ajantoiminnasta ammatillisen kehittymisen tilaisuuksiin. Ekonomiyhdistysten toiminta on mahdollisuus tutustua paikkakuntasi ekonomeihin ja luoda vahva verkosto.

Lue lisää ekonomiyhdistyksistä >>

Vastavalmistuneen alennus -60%

Kun liityt ekonomijäseneksemme kuuden kuukauden sisällä valmistumisestasi, saat jäsenmaksusta 60 prosenttia alennusta, liittymishetkestä alkaen seuraavat 24 kuukautta. Jos liityt 6–12 kuukautta valmistumisestasi, saat 60 prosentin alennuksen 12 kuukauden ajan.

Vastavalmistuneen alennuksen saamiseksi ei tarvitse toimittaa todistusta valmistumisajankohdasta. Tarkistamme valmistumistiedot tarvittaessa yliopistosta.

LIITY TÄSTÄ!

Kyllit apunasi − katso yhteystiedot

Kylteriyhdyshenkilö eli kylli on paikallinen linkkisi meihin omalla yliopistollasi. Kyllit välittävät tietoa palveluista, eduista ja ajankohtaisuuksista sekä järjestävät tapahtumia oman yliopistonsa kyltereille.Tarkista oman kyllisi yhteystiedot.

Mistä saan tietää oman jäsennumeron?

Jäsennumero löytyy esimerkiksi laskusta, uutiskirjeestä, jäsenlaskusta ja Ekonomi-lehden takakannesta. Tarvittaessa apua saa myös jäsenrekisteristämme.

Miten ja milloin saa vastavalmistuneen -60% jäsenmaksualennuksen?

Kun liittyy Suomen Ekonomien jäseneksi kuuden kuukauden sisällä valmistumisesta, saa jäsenmaksusta 60 % alennusta liittymishetkestä lähtien 24 kk ajan. Jos liittyy 6-12 kk valmistumisesta, saa 60 % alennuksen 12 kk ajan. Alennus koskee vain Suomen Ekonomien osuutta jäsenmaksusta, ei ekonomiyhdistyksen jäsenmaksua eikä IAET-kassan jäsenmaksua. Alennuksen saamiseksi ei tarvitse toimittaa todistusta valmistumisajankohdasta. Suomen Ekonomit tarkistaa valmistumistiedot tarvittaessa yliopistosta.

Mikä muuttuu valmistumisen jälkeen verrattuna kylterijäsenen etuihin ja palveluihin?

Valmistuneet jäsenet kuuluvat Ekonomeihin paikallisen jäsenyhdistyksen kautta. Halutessaan voi kuulua useampaankin ekonomiyhdistykseen.

Ekonomiyhdistykset järjestävät paljon erilaista toimintaa, rennosta vapaa-ajantoiminnasta ammatillisen kehittymisen tilaisuuksiin. Ekonomiyhdistysten toiminta on mahdollisuus tutustua paikkakuntasi ekonomeihin ja luoda vahva verkosto.

Valmistumisen jälkeen pääsee ilmoittautumaan Ekonomien tapahtumiin kuten esim. ammatillisen kehittymisen tilaisuudet, Naistenpäivät sekä Työtä- ja perhettä -tilaisuudet. Lisäksi voit ilmoittautua mukaan EkonomiEsimies-koulutukseen tai mentorointiin.

Valmistumisen jälkeen lehtietu vaihtuu Kauppalehdestä Talouselämäksi. Halutessaan Talouselämän voi vaihtaa toiseen Talentumin lehteen.

Vastavalmistuneena Suomen Ekonomien jäsenenä saat myös huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa. Lisätietoa: Danske Bankin eduista

Miten jäsenpalvelukanavaan kirjaudutaan?

Jäsenpalvelukanavaan voi kirjautua käyttäjätunnuksilla, Facebook tai LinkedIn –kirjautumisella tai verkkopankkitunnuksilla. Mikäli käyttää palvelua ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnus on Ekonomien jäsennumero ja salasanana henkilötunnuksen loppuosa, kirjaimet isoilla kirjaimilla. Kirjautumisen jälkeen salasanan voi vaihtaa.

Mitä jos Facebook / LinkedIn -tunnuksilla kirjautuminen jäsenpalveluun ei onnistu?

Mitä jos ei saa Ekonomien uutiskirjeitä tai muita viestejä?

Mikäli uutiskirjeemme ja muut viestimme eivät löydä perille, on syynä on useimmiten väärä sähköpostiosoite jäsentiedoissa. Sähköpostin pääsee päivittämään kirjautumalla jäsenpalveluun. Joillakin viestimme menee myös sähköpostin roskaposti- tai tarpeettomat-kansioon, joten nekin kannattaa tarkistaa.

Mistä muualta saa tietoa Ekonomien palveluista ja toiminnasta?

  • Ekonomi-lehdestä
  • Ekonomien uutiskirjeestä (Tarkista jäsenpalvelukanavasta että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja tsekkaa myös roskapostikansio!)
  • Facebookista: Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer, Kylterit
  • Twitteristä: @SuomenEkonomit
  • LinkedInistä: Suomen Ekonomit
  • Instagramista: suomenekonomit
  • Ekonomien Blogista