Onneksi olkoon – valmistuminen on suuri hetki! Haluamme juhlistaa saavutustasi kanssasi, joten muistamme jokaista valmistunutta kauppatieteiden maisteria Fazerin suklaalevyllä. 

Valmistutko loppuvuodesta 2021 eli ennen 31.12.? 

Vinkkaa meille, että olet valmistunut, tai valmistut marras- joulukuussa, ja päivitä samalla puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ajan tasalle. Saat joulukuun lopussa puhelimeesi koodin, jolla voit noutaa valitsemasi suklaalevyn lähimmältä R-kioskilta. 

Huom! Tutkintotiedon ilmoittaminen ei sido sinua mihinkään. Voit päättää jäseneksi liittymisestä heti tutkintotiedon ilmoitettuasi tai myöhemmin. 

Onnea vastavalmistunut! Varmista, että jäsenyytesi Suomen Ekonomeissa jatkuu

Valmistumisen jälkeen voit liittyä opiskelijajäsenestä täysjäseneksi ja saat seuraavan 24 kuukauden ajan -50 % alennusta jäsenmaksusta. Sen jälkeenkin jäsenmaksumme on yksi liittojen edullisimmista.

Kauppatieteiden osaaminen on valttia työelämässä. Me huolehdimme, että ammattitaitoasi arvostetaan myös tulevaisuudessa. Saat meiltä palvelut, jotka auttavat sinua menestymään ja löytämään oman polkusi.

Jäsenenä saat

Ponnahduslaudan urallesi

Paremman palkkakehityksen

  • Palkkatutka, jolla haarukoit ajantasaisen palkkatason muun muassa kokemuksen, paikkakunnan ja toimialan perusteella
  • työehtosopimukset, jotka neuvottelemme jäsentemme puolesta ja jotka tuovat merkittävän osan jäsentemme palkankorotuksista

Ratkaisut osaamisen kehittämiseen

Rahanarvoiset jäsenalennukset

  • huomattavat vastavalmistuneen edut pankkipalveluista ja vakuutusedut
  • paljon muita alennuksia muun muassa matkailuun, vapaa-aikaan ja hyvinvointiin liittyen

Kilpailukykyisemmän yhteiskunnan ja paremman työelämän

Paikallisyhdistyksen toiminta

Suomen Ekonomien jäsenenä olet myös paikallisen ekonomiyhdistyksen jäsen. Paikallisyhdistykset järjestävät paljon erilaista ohjelmaa rennosta vapaa-ajantoiminnasta ammatillisen kehittymisen tilaisuuksiin. Paikallisyhdistysten toiminta on mahdollisuus tutustua paikkakuntasi ekonomeihin ja luoda vahva verkosto.

Vastavalmistuneen alennus -50%

Kun liityt valmistuttuasi jäseneksi, saat jäsenmaksusta 50 prosenttia alennusta. 

Alennus on voimassa 24 kuukautta valmistumispäivästäsi ja koskee Suomen Ekonomien osuutta (ei esim. KOKO-kassan osuutta).

Vastavalmistuneen alennuksen saamiseksi ei tarvitse toimittaa todistusta valmistumisajankohdasta. Tarkistamme valmistumistiedot tarvittaessa yliopistosta.