Mykkänen Riikka
Yhteiskuntasuhdepäällikkö
p. +358445929939
Elo Jari
Toiminnanjohtaja
p. +358405009840

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@ekonomit.fi


Uutiskirje medialle ja vaikuttajille

Tutustu Työelämätutka-uutiskirjeeseemme, jossa kerromme tärkeimmät ratkaisut ja uutiset paremman työelämän tekijöille.


Etsitkö asiantuntevaa ja hyvää haastateltavaa työelämän teemoihin liittyen?

Asiantuntijamme ovat käytettävissä moniin eri teemoihin ja erilaisiin medioihin, oli kyse lehtijutusta, blogista, podcastista, radiosta, videosta tai suorasta lähetyksestä. Jos et löydä etsimääsi tai pää menee pyörälle vaihtoehdoista, Riikka Mykkänen auttaa sinua mielellään.

Meidän kauttamme löydät myös “tavallisten ihmisten” tarinoita esimerkiksi työnhausta, alan vaihtamisesta tai työelämän pulmatilanteista selviytymisestä.

Tutustu monipuoliseen ja sanavalmiiseen asiantuntijajoukkoomme:


Pääekonomistimme Elias heittäytyy mielellään verotuksen, työllisyyden, ostovoiman ja julkisen talouden tiukkoihin keskusteluihin. Hän palaa halusta tarkastella kanssasi työelämän ilmiöitä talousvinkkelistä. Eliaksen löydät myös Tiktokista!

Lataa kuva

Erämaja Elias
Pääekonomisti
p. +358407471854

Jos työmarkkinasiansaksa ei nappaa, käänny Rikun puoleen. Saat selkeät ja suorat vastaukset vaikkapa työehtosopimuksista, yleissitovuudesta tai paikallisesta sopimisesta. Rikua voit kuulla Työradio-podcastissa.

Lataa kuva

Salokannel Riku
Työmarkkinajohtaja
p. +358407249566

Suvi on koulutuspolitiikan vaikuttamisen liemessä keitetty nykyinen urapalveluiden johtaja. Hän tarjoilee mielellään käytännöllisiä näkökulmia johtajauran alkuun ja oman johtamisroolin rakentamiseen sekä haasteiden ratkomiseen esihenkilötyössä. Myös kouluttautuminen ja jatkuva oppiminen työuran aikana ovat aina lähellä Suvin sydäntä. Suvin ajatuksia johtajuuteen liittyvistä epävarmuuksista voit kuunnella täältä.

Lataa kuva

Eriksson Suvi
Johtaja, urapalvelut
p. +358408488935

TKI, startupit, kasvuyrittäjyys. Koulutus- ja työperäinen maahanmuutto sekä kestävä kasvu. Tässä taikasanat, joista Ted innostuu. Hän hallitsee elinkeinopolitiikan yksityiskohdat sekä ison kuvan – molemmilla kotimaisilla sekä lontooksi.

Lataa kuva

Apter Ted
Erityisasiantuntija, elinkeinopolitiikka
p. +358400602439

Emilia työskentelee päivittäin työ- ja johtajasopimusten sekä niiden päättämiseen liittyvien asioiden parissa. Lisäksi Emilia keskustelee mielellään perhevapaista, vuosilomista ja muista työoikeudellisista asioista.

Lataa kuva

Pennanen Emilia
Työsuhdejuristi
p. 020 693 200
Työsuhdeneuvonta, yksityinen sektori

Kiinnostaako korkeakoulutetun Z-sukupolven arvot ja asema työelämässä? Ota yhteyttä Veeraan. Veera osaa kertoa myös Ekonomien ilmastolinjauksista.

Lataa kuva

Hellman Veera
Asiantuntija, työmarkkina- ja yhteiskuntapolitiikka
p. +358503858229

Hanna puhuu mielellään ura- ja arvopohdinnoista, työnhausta ja kasvavasta inhimillisyyden tarpeesta työelämässä. Hän on alanvaihtaja, jonka tausta on isoista kansainvälisistä korporaatioista.

Lataa kuva

Hirvonen Hanna
Uravalmentaja
p. +358407326543

Tasa-arvo, työelämän monimuotoisuus ja sukupuolten väliset palkkaerot ovat Kostin päivittäistä työsarkaa. Hän avaa niihin liittyviä teemoja kärsivällisesti ja asiantuntevasti. Kostia voit kuulla Työradio-podcastin tasa-arvojaksossa.

Lataa kuva

Hyyppä Kosti
Erityisasiantuntija, työmarkkina- ja yhteiskuntapolitiikka
p. +358503516177

Haluatko jutella ekonomien työnhakuun- tai urasuunnitteluun liittyvistä teemoista? Sirja keskustelee mielellään näiden lisäksi myös ekonomien palkoista sekä työhyvinvointiin vaikuttavista asioista.

Lataa kuva

Kulmala-Portman Sirja
Uravalmentaja
p. +358443488431

Mitä tapahtuu koulutuspolitiikassa juuri nyt? Entä mitä kuuluu opiskelijoille? Lotta sen kertoo, sillä hänellä on hyppysissään erityisesti korkeakoulutukseen liittyvä opiskelija- ja koulutuspolitiikka. Hänellä on myös hyvä yhteys kauppatieteellisiin tiedekuntiin ja ainejärjestöihin.

Leinonen Lotta
Koulutuspolitiikan erityisasiantuntija
p. +358440660384

Tiina tituleeraa itseään hankalien tilanteiden leidiksi, joka ei pienestä hätkähdä. Hän avaa mielellään solmuja, jotka liittyvät urajumeihin, palkitsemisen kiemuroihin tai työelämän vaativiin vuorovaikutustilanteisiin.

Lataa kuva

Myöhänen-Astikainen Tiina
Uravalmentaja
p. +358407471918

Mikalla on syvää tietämystä koulutuspolitiikan, yliopistokoulutuksen ja osaamisen kehittämisen maailmasta.

Lataa kuva

Parkkari Mika
Työmarkkinatoiminnan ja yhteiskuntavaikuttamisen erityisasiantuntija
p. +358400802145

Arja on sanavalmis moniosaaja, jonka erikoisalaa ovat virtuaalinen johtaminen, uravalmennus ja Business Coaching, sosiaalinen media työnhaussa ja asiantuntijan työvälineenä sekä yrittäjyys uravaihtoehtona.

Lataa kuva

Parpala Arja
Kehityspäällikkö
p. +358400421950

Riikka kertoo selkeäsanaisesti asiantuntijatyön palkasta, palkkausjärjestelmistä ja palkitsemisesta sekä työaika-asioista ja henkisestä työsuojelusta. Kuuntele Riikan ajatuksia siitä, mikä vaikuttaa työhyvinvoinnin kokemukseen täältä.

Lataa kuva

Sipilä Riikka
Erityisasiantuntija, työmarkkina- ja yhteiskuntapolitiikka
p. +358400458226

Kiinnostaako korkeakouluelämä ja opiskelumaailma?

Kylteriyhdyshenkilömme eli kyllit ympäri Suomen antavat myös mielellään haastatteluja. Yhteystiedot löydät täältä.


Kuvat median käyttöön

Jos tarvitset painokelpoisia kuvia tai muita kuvia, autamme sinua mielellämme! Ota yhteyttä: viestinta@ekonomit.fi

Graafinen ohjeisto
Logo