Voit liittyä ekonomijäseneksemme suoritettuasi kauppatieteellisen yliopistotutkinnon. Kylterijäseneksemme voit liittyä kun opiskelet alaa.

Kylterijäseneksemme

  • voit liittyä, kun opiskelet kauppatieteellistä perustutkintoa suomalaisessa yliopistossa.

Ekonomijäseneksemme

  • Suomen Ekonomien ekonomiyhdistysten henkilöjäseneksi hyväksytään suomalaisen alemman (ekonomi, diplomekonom, akateeminen sihteeri, diplomkorrespondent, kirjeenvaihtaja, nykyinen KTK) tai ylemmän kauppatieteellisen tutkinnon (nykyinen KTM) suorittanut. Kauppatieteellisen jatkotutkinnon (KTL / KTT) suorittanut on myös jäsenkelpoinen.
  • Muualla kuin Suomessa opiskelleiden osalta jäsenyyden edellytyksenä on, että henkilö on suorittanut kauppatieteellisen alan perus- tai jatkotutkinnon yliopistossa. Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä varten hakijan tulee toimittaa kopio todistuksesta sekä muita asiakirjoja joista ilmenee yliopiston tiedot, opintojen sisältö ja luonne sekä tutkinnon laajuus (esimerkiksi Diploma Supplement).
  • MBA/EMBA -ohjelman suorittaneen henkilön jäsenkelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti kuitenkin niin, että ohjelman tarjoajan tulee olla yliopisto. Vähintään alempi yliopistollinen perustutkinto yhdessä yliopiston järjestämän MBA/EMBA -ohjelman kanssa oikeuttaa yleensä jäsenyyteen. Tapauskohtaista arviointia varten hakijan tulee toimittaa kopio todistuksesta sekä tarvittaessa muita asiakirjoja, joista ilmenee ohjelman sisältö ja laajuus.

Muualla kuin Suomessa opiskelleet voivat toimittaa kopion todistuksesta sekä muut mahdolliset asiakirjat liittymislomakkeella liitetiedostona tai sähköpostilla osoitteeseen jasenrekisteri@ekonomit.fi tai postitse osoitteeseen Suomen Ekonomit, jäsenrekisteri, Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki.

Liity tekstiviestillä

Lähetä: EKONOMIT LIITY ETUNIMI SUKUNIMI numeroon 18200 niin otamme sinuun yhteyttä.