Rehellisiä tarinoita kasvuyrittäjyydestä

Alaston yrittäjä on ajatuksia herättelevä podcast, jossa yrittäjävieraat analysoivat yhdessä juontajien, Unna Lehtipuun ja Ted Apterin, kanssa kasvuyrittäjyyden polkuaan – rehellisesti ja kaunistelematta. Sarjassa suurennuslasin alle pääsevät niin yrittäjyyteen vaikuttaneet lähettäjät ja visiot, matkalla koetelleet sankarintestit kuin menestystä tukeneet apuvoimatkin. Samalla syvennytään laajemmin kasvuyrittäjyyden maailmaan ja mahdollisuuksiin Suomessa.

Jaksojen jälkihöyryissä pohditaan viikoittain vaihtuvan vieraan kanssa yrittäjyystarinan kirvoittamia ajatuksia. Mitä voimme oppia maailmaa muuttavilta kasvuyrittäjiltä?

Tervetuloa kuulemaan inspiroivia yrittäjyystarinoita – lupaamme, että jokainen niistä on erilainen.

Voit kuunnella Alaston yrittäjä -podcastia myös Spotifyssa, Podplayssa ja iTunes-sovelluksessa.

Hostit

Unna Lehtipuu on viestintätoimisto Framillan toimitusjohtaja. Hän on kirjoittanut tietokirjoja viestinnästä, vuorovaikutuksesta ja sijoittamisesta sekä toiminut yritysten sparraajana Kasvu Open -ohjelmassa.

Ted Apter on Suomen Ekonomien elinkeinopoliittinen erityisasiantuntija. Hän vastaa Ekonomien yrittäjä- ja elinkeinopoliittisesta vaikuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä.

Ruusuja tai risuja podcastista? Ota yhteyttä Tediin: p. +358400602439, ted.apter@ekonomit.fi

Jakso 4: Helene Auramo

Neljännessä jaksossa riisumme Helene Auramon, joka on startup-yritys Prönön perustaja ja toimitusjohtaja. Helene on ollut myös perustamassa mm. Slushia ja Indiedays-blogiportaalia.

Helene Auramon vaikuttavaa yrittäjyystarinaa kommentoi jälkihöyryissä pitkän linjan yrittäjä ja yritysten sparraaja Arto Pelander.

Lue myös:

Ekonomien kasvuyrittäjyysohjelma – pienestä versoo isoja vaikutuksia

Jakso 3: Rudi Skogman

Kolmannessa jaksossa riisuttavana on Rudi Skogman, joka on yksi kiinteistönvälitysyritys Blokin perustajista ja yhtiön nykyinen toimitusjohtaja. 

Rudi Skogmanin innostavaa yrittäjyystarinaa kommentoi jälkihöyryissä Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava.

Lue myös:

Opiskelija, osallistu Ekonomien ja TEKin Unikorni-yrittäjyyskilpailuun 14.3. mennessä

Jakso 2: Päivi Kangasmäki

Toisessa jaksossa riisuttavana on kasvuyrittäjä Päivi Kangasmäki, joka on kassaennustepalvelua tarjoavan Riskraten perustaja ja toimitusjohtaja. 

Jälkihöyryissä Päivi Kangasmäen mielenkiintoista yrittäjyystarinaa kommentoi kokenut startupien neuvonantaja ja ekosysteemien rakentaja Janne Saarikko

Lue myös:

Suomalaisten myyntiosaaminen nousuun – Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto perustavat yhdessä School of Sales -myyntikoulun

Jakso 1: Lennu Keinänen

Alaston yrittäjä -podisarjan ensimmäisessä jaksossa riisumme Lennu Keinäsen, joka tunnetaan bisnesenkelinä, softa- ja teknologia-alan kasvuyritysten auttajana ja menestyneen verkkomaksuyhtiö Paytrailin perustajana. 

Lennu Keinäsen vaikuttavaa kasvuyrittäjyystarinaa kommentoi jälkihöyryissä Finnish Business Angels Networkin toimitusjohtaja Amel Gaily.

Lue myös: 

Menestyäkseen Suomi tarvitsee kansainvälisiä opiskelijoita

We need more success in Finland – international students will help Finland succeed