Alaston yrittäjä -podisarjan kolmannessa jaksossa riisumme Rudi Skogmanin, joka on kiinteistönvälitysyritys Blokin perustajia ja yhtiön nykyinen toimitusjohtaja. Ennen oman kasvuyrityksen perustamista hän toimi aktiivisesti suomalaisessa startup-maailmassa, muun muassa Slushin yhtenä pääjärjestäjänä. Aikaisemmista kokemuksista ja laajoista verkostoista onkin ollut hyötyä, kun myös Rudi päätti lähteä kasvuyrittäjän polulle.

Jaksossa Rudi analysoi omaa yrittäjyyttään ja Blokin syntytarinaa. Mikä omakohtainen kokemus antoi alkosysäyksen Blokille, joka nyt disruptoi vakiintunutta kiinteistönvälitysmarkkinaa? Mitkä luonteenpiirteet ja ominaisuudet ovat auttaneet Rudia hänen yrittäjän urallaan? Millaisia neuvoja hän antaa idearikkaille tyypeille, jotka pohtivat yrittäjyyttä, mutta eivät ole vielä uskaltaneet toteuttaa unelmiaan?  

Rudi Skogmanin innostavaa yrittäjyystarinaa kommentoi jakson jälkihöyryissä Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. 

Lue myös: 

Opiskelija, osallistu Ekonomien ja TEKin Unikorni-yrittäjyyskilpailuun 14.3. mennessä

Alaston yrittäjä on Ekonomien ajatuksia herättelevä podcast, jossa vieraat kertovat kasvuyrittäjyystarinansa – rehellisesti ja kaunistelematta. Kuuntele podcastin kaikki julkaistut jaksot täältä.