Lähetämme jäsenille sähköpostitse tietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista. Ekonomijäsenenä saat meiltä kolmenlaisia säännöllisiä uutiskirjeitä: 

  • Ajankohtaista jäsenelle -uutiskirje lähetetään joka toinen viikko. Se sisältää kokoelman tärkeimpiä ajankohtaisia aiheita, jotka liittyvät esimerkiksi jäsenpalveluihin ja -etuihin sekä Ekonomien yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.  
  • Kutsu-niminen uutiskirje lähetetään joka toinen viikko. Tällä kirjeellä kutsumme sinut tuleviin tapahtumiimme ja koulutuksiimme.  
  • Viikon webinaarit -uutiskirje lähetetään joka viikko perjantaisin. Siihen on koottu kätevään listaan kaikki seuraavan viikon webinaarit, jotka ovat avoimia jäsenillemme. 

Lähetämme yllä olevia uutiskirjeitä sähköpostiosoitteensa luovuttaneille jäsenille. Muista pitää sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Voit tarkistaa ja päivittää sähköpostiosoitteesi jäsensovelluksessa.   

Mitä tehdä, jos ei halua vastaanottaa sähköpostia Suomen Ekonomeilta? 

  • Jokaisen kolmesta uutiskirjeestä voi perua uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä. Jos perut esimerkiksi Viikon webinaarit -uutiskirjeen, se ei vaikuta Ajankohtaista jäsenelle – tai Kutsu-uutiskirjeisiin. Näin voit helposti personoida Suomen Ekonomeilta saamaasi sähköpostia.  
  • Saatat saada meiltä ajoittain sähköpostitse myös esimerkiksi tutkimuskutsuja. Jos et halua osallistua mihinkään Suomen Ekonomien tutkimuksiin, voit asettaa itsellesi tutkimuskiellon ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme.  
  • Jos et halua saada Suomen Ekonomeilta minkäänlaista sähköpostia, voit asettaa täyden sähköpostikiellon ottamalla yhteyttä jäsenpalveluumme.  

Uutiskirjeiden peruminen tai sähköpostikielto ei vaikuta esimerkiksi tapahtumien ilmoittautumisvahvistuksiin tai vastaaviin tärkeisiin palveluviesteihin.  

Kiinnostaako myynnin tulevaisuus?

Liity School of Salesin uutiskirjelistalle, jos haluat pysyä kärryillä myynnin trendeistä ja kehittää omaa myyntiosaamistasi Suomen huippujen kanssa. Huom! Löydät uutiskirjeen tilauksen linkitetyn sivun alalaidasta.

Kiinnostaako työelämän kehittäminen?

Julkaisemme myös erikseen tilattavaa Työelämätutka-uutiskirjettä, jossa Ekonomien asiantuntijat tutkailevat ehdotuksia ja ratkaisuja siihen, miten suomalainen työelämä pidetään mielekkäänä, motivoivana ja kilpailukykyisenä.  

Työelämätutka on suunnattu päättäjille, medialle, vaikuttajille, viestijöille ja kaikille työelämän tulevaisuudesta ja kehittämisestä kiinnostuneille. 

Kysyttävää jäsenviestinnästä tai uutiskirjeistä?

Levänen Ida
Viestintäpäällikkö, Ekonomi-lehden päätoimittaja
p. +358407674661