Lähetämme jäsenille sähköpostitse tietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista. Ekonomijäsenenä saat meiltä kolmenlaisia säännöllisiä uutiskirjeitä: 

  • Ajankohtaista jäsenelle -uutiskirje sisältää kokoelman tärkeimpiä ajankohtaisia aiheita, jotka liittyvät esimerkiksi jäsenpalveluihin ja -etuihin sekä Ekonomien yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.  
  • Kutsu-niminen uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa. Tällä kirjeellä kutsumme sinut tuleviin tapahtumiimme ja koulutuksiimme.  
  • Viikon webinaarit -uutiskirje lähetetään joka viikko perjantaisin. Siihen on koottu kätevään listaan kaikki seuraavan viikon webinaarit, jotka ovat avoimia jäsenillemme. 
  • Oma paikallisyhdistyksesi lähettää myös omaa viestintäänsä.

Lähetämme uutiskirjeitä sähköpostiosoitteensa luovuttaneille jäsenille. Muista pitää sähköpostiosoitteesi ajan tasalla. Voit tarkistaa ja päivittää sähköpostiosoitteesi jäsensovelluksessa.   

Mitä tehdä, jos ei halua vastaanottaa sähköpostia Suomen Ekonomeilta tai paikallisyhdistykseltä? 

Uutiskirjeiden peruminen tai sähköpostikielto ei vaikuta esimerkiksi tapahtumien ilmoittautumisvahvistuksiin tai vastaaviin tärkeisiin palveluviesteihin.  

Kiinnostaako myynnin tulevaisuus?

Liity School of Salesin uutiskirjelistalle, jos haluat pysyä kärryillä myynnin trendeistä ja kehittää omaa myyntiosaamistasi Suomen huippujen kanssa. Huom! Löydät uutiskirjeen tilauksen linkitetyn sivun alalaidasta.

Kysyttävää jäsenviestinnästä tai uutiskirjeistä?

Levänen Ida
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Ekonomi-lehden päätoimittaja
p. +358407674661