Bisneskirja-palkinto_suomen ekonomit_some

Suomen Ekonomien Bisneskirja -palkinto jaetaan joka toinen vuosi, ja se on arvoltaan 30 000 euroa. Palkinto on tunnustus erityisen laadukkaalle kauppa- ja taloustieteellistä alaa käsittelevälle tai soveltavalle teokselle, joka puhuttelee ajankohtaisuudellaan ja käsittelytavallaan laajoja kohderyhmiä matikkaneroista luoviin tyyppeihin sekä pomoista asiantuntijoihin ja yrittäjiin. 

Tänä vuonna Bisneskirja-palkintoa tavoittelee ennätykselliset 50 kirjaa. Teosten aihepiirit liikkuvat muun muassa johtamisen, markkinoinnin, yrittäjyyden, strategian, asiakaskokemuksen, rekrytoinnin ja työelämän kehittämisen ympärillä.  

Finalistikirjojen julkistaminen

Viisi finalistikirjaa julkistetaan Pörssisäätiön järjestämän Family Economy Weekin avauspäivänä 10. lokakuuta. Tapahtumassa keskustellaan laajemminkin bisneskirjoista, kun lavalle pääsevät Karo Hämäläinen, Pekka Seppänen, Tom Lindström ja Mervi Airaksinen. Talousvaikuttajat esittelevät myös omat talousaiheiset lukusuosituksensa.

Family Economy Weekin avauspäivän tapahtuma järjestetään etätapahtumana 10.10. klo 15.3017.00. Tapahtuman tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen.

Bisneskirja-kilpailun aikataulu

lokakuu 2022: Viisi finalistikirjaa julkistetaan 10.10. klo 15.30 alkavassa etätapahtumassa. Samalla käynnistyy yleisöäänestys parhaasta bisneskirjasta.

tammi–helmikuu 2023: Finalistikirjoista järjestetään virtuaaliset lukupiirit, joissa kirjailijat avaavat näkemyksiään ja osallistujat pääsevät keskustelemaan kirjoista pienryhmissä muiden kanssa.

helmikuu 2023: Bisneskirja-palkinnon voittaja ja yleisön suosikki julkistetaan palkinnonjakotilaisuudessa.

Ajankohtaisia uutisia koskien kilpailua

Ota yhteyttä

Kilpailuun liittyvät asiat:

Hankia Tanja
Asiakaskokemusasiantuntija
p. +358503012664

Yhteistyöasiat:

Grönholm Salla
Asiantuntija, jäsenedut ja asiakaskokemus
p. +358405159491
Suomen Ekonomien Bisneskirja palkinto 2022_logo

Suomen Ekonomien Bisneskirja -palkinto

#bisneskirjapalkinto