Suomen Ekonomien Bisneskirja -kilpailu starttaa jälleen – ilmoita mukaan kirja tai hae esiraatiin arvioimaan teoksia

Palkinto on tunnustus erityisen laadukkaalle kauppa- ja taloustieteellistä alaa käsittelevälle tai soveltavalle teokselle, joka puhuttelee ajankohtaisuudellaan ja käsittelytavallaan laajoja kohderyhmiä matikkaneroista luoviin tyyppeihin ja pomoista asiantuntijoihin ja yrittäjiin.

Suomen paras bisneskirja palkitaan 20 000 eurolla. Palkintosumma luovutetaan kirjan tekijälle/tekijöille Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiön Ekonomit-rahastosta.

Kilpailussa palkitaan lisäksi yleisön suosikki 5000 eurolla.

Bisneskirjojen kisa-ilmoittautuminen starttaa nyt ja kirjoja voi ilmoittaa mukaan 15.6. mennessä. Kilpailuun voi ilmoittaa teoksen, joka on ilmestynyt 1.6.2022–31.5.2024.

Palkinnon saajat valitaan kaksivaiheisesti. Kilpailun esiraati valitsee ilmoitetuista julkaisuista finalistit, jotka julkistetaan loppusyksystä 2024. Tämän jälkeen palkintoraati aloittaa työnsä ja raadin valitsema voittaja palkitaan maaliskuussa 2025.

Hae mukaan esiraatiin

Oletko intohimoinen bisneskirjojen kuluttaja? Palatko halusta päästä puntaroimaan yrityskirjojen parhaimmistoa? Hae mukaan kilpailun esiraatiin 31.5.2024 mennessä!

Esiraadin koko määräytyy kisaan ilmoitettujen kirjojen mukaan. Viime kerralla kukin raatilainen sai perehtyä 12–13 kisakirjaan. Lukuaikaa on kesän yli ja alkusyksyn. Raatilaiset saavat pitää ruotimansa kirjat.

Kirjaudu eLoungeen ja löydät esiraati-ilmoittautumisen eLoungen etusivulta, kun siirryt sivulla hiukan alaspäin.

Ajankohtaisia uutisia kilpailusta

Ota yhteyttä

Kilpailuun liittyvät asiat:

Hankia Tanja
Asiakaskokemusasiantuntija
p. +358503012664

Yhteistyöasiat:

Grönholm Salla
Asiakaskokemusasiantuntija
p. +358405159491
Suomen Ekonomien Bisneskirja palkinto 2022_logo

Suomen Ekonomien Bisneskirja -palkinto

#bisneskirjapalkinto