Alaston yrittäjä -podisarjan toisessa jaksossa riisuttavana on Päivi Kangasmäki, jonka yrittäjyystarina on inspiroivaa kuunneltavaa. Alun perin markan valuuttadiilerinä työuransa aloittanut Päivi innostui yrittämisestä, kun uraa korporaatiomaailmasta oli takana yli parikymmentä vuotta. Hänen startup-tapahtumassa pitchaamastaan bisnesideasta syntyi vuonna 2019 kasvuyritys Riskrate, joka tarjoaa yrityksille luotettavaa kassaennusteen palvelua.  

Jaksossa Päivi avaa työ- ja yrittäjyysuransa eri vaiheita ja käännekohtia. Miten siirtymä palkansaajasta yrittäjyyteen on onnistunut ja mitä ominaisuuksia se on vaatinut? Miksi Päivi puhuu mieluummin asiakkaan tarpeista, ei ongelmista? Miten persoonallaan ilahduttava Päivi taklaa ne ajoittaiset harmaat hetket, jotka yrittäjyyteen väistämättä kuuluvat?  

Jälkihöyryissä Päivi Kangasmäen mielenkiintoista yrittäjyystarinaa kommentoi kokenut startupien neuvonantaja ja ekosysteemien rakentaja Janne Saarikko

Lue myös:

Suomalaisten myyntiosaaminen nousuun – Suomen Ekonomit ja Kaupan liitto perustavat yhdessä School of Sales -myyntikoulun

Alaston yrittäjä on Ekonomien ajatuksia herättelevä podcast, jossa vieraat kertovat kasvuyrittäjyystarinansa – rehellisesti ja kaunistelematta. Kuuntele podcastin kaikki julkaistut jaksot täältä.