Alaston yrittäjä -podcastin seitsemännessä jaksossa riisuttavaksi astuu yrittäjä ja toimitusjohtaja Hannaliisa Johnson, joka on yksi startup-yritys Zeamlyn perustajista. Zeamly on arvoperusteinen ja luova yritys, jonka tarkoituksena on kehittää erilaisia keinoja edistää hiilineutraaliutta. Pitkän työuran tehnyt Hannaliisa pyrki ensimmäisen kerran kasvuyrittäjyyden polulle jo vuonna 2003. Hänen mukaansa suomalainen startup-ekosysteemi on kehittynyt hurjasti parissa vuosikymmenessä. Jatkossa olisi keskeistä, että ekosysteemi olisi entistäkin inklusiivisempi ja huomioisi paremmin sosiaalista yhdenvertaisuutta. 

Jaksossa tarkastellaan Hannaliisan yrittäjyyttä ja sen taustalla vaikuttavia arvoja ja lähettäjävoimia. Miten Zeamly aikoo yhdistää arvoperusteisuuden kasvavaan yritystoimintaan? Mitä luovuus oikeastaan on ja miten sitä voidaan kaupallistaa? Miten Hannaliisa haluaa olla rakentamassa inklusiivisempaa ja monimuotoisempaa kasvuyrittäjyyttä? 

Hannaliisa Johnsonin yrittäjyystarinaa kommentoi jälkihöyryissä brändiasiantuntija, mainostoimisto Hansdotterin perustajaosakas sekä strategi Juuso Enala.

Alaston yrittäjä on Ekonomien ajatuksia herättelevä podcast, jossa vieraat kertovat kasvuyrittäjyystarinansa – rehellisesti ja kaunistelematta. Kuuntele podcastin kaikki julkaistut jaksot täältä.