Alaston yrittäjä -podcastin kuudennessa jaksossa riisumme Kalle Grönqvistin, joka on isännöintitoimisto Fluxion toimitusjohtaja ja toinen yhtiön perustajista. Uusiin toimintatapoihin panostava Fluxio on ollut perustamisestaan lähtien kannattava yritys, jonka asiakas- ja henkilöstömäärä ovat kasvaneet jatkuvasti.

Podcastin jaksossa keskustellaan Kallen mielenkiintoisesta kasvuyrittäjyystarinasta ja hänen ajatuksistaan isännöintialan uudistamiseksi. Miksi Kalle on halunnut uransa aikana työskennellä nimenomaan kasvuyrityksissä? Millaisia tavoitteita Fluxio asettaa kilpailuvalteilleen eli digitaalisuudelle ja avoimuudelle? Miksi juuri Fluxio on pystynyt kasvamaan voimakkaasti ja murtautumaan isännöintimarkkinalle?

Kalle Grönqvistin kasvuyrittäjyystarinaa kommentoi jälkihöyryissä Repo Workin perustaja ja toimitusjohtaja Anna Kilponen.

Alaston yrittäjä on Ekonomien ajatuksia herättelevä podcast, jossa vieraat kertovat kasvuyrittäjyystarinansa – rehellisesti ja kaunistelematta. Kuuntele podcastin kaikki julkaistut jaksot täältä.