Vastavalmistuneille

Palvelemme vastavalmistuneita ekonomeja muun muassa CV:n laadinnassa ja palkkaneuvotteluissa ja juristimme tarkistavat työsopimuksesi. Ekonomijäsenenä saat etuja ja esimerkiksi Talouselämä-lehden veloituksetta. Saat lisäksi 60 % alennusta jäsenmaksustamme.Nuoren ekonomin lukuisat mahdollisuudet

Valmistuminen on suuri hetki ekonomin alkavalla urallasi. Valmistumiseen liittyy usein muutoksia, kuten paikkakunnalta toiselle muuttaminen sekä uusi työpaikka ja tukiverkostot. Me olemme mukanasi aina uran alkutaipaleelta lähtien.

Jäsenedut

Valmistuttuasi pääset osaksi ekonomien joukkoa, jolloin saat kaikki jäsenedut käyttöösi, esimerkiksi Talouselämä-lehden sekä Talouselämän iPadin veloituksetta. Kuten jo opiskeluaikanakin saat Ekonomi-lehden ja alennuksia IF:n vakuutuksista.

Tutustu kaikkiin ekonomin jäsenetuihin

Uravalmennus

Jos unelmatyö tai -ala ei tunnu aukenevan, voit olla yhteydessä uravalmentajiimme. He auttavat sinua CV:n ja työhakemuksen laadinnassa, työhaastatteluihin valmistautumisessa sekä oman osaamisesi tunnistamisessa. Jäsenenämme voit varata uravalmentajalle maksuttoman ajan ja aloittaa mielekkään urasi rakentamisen.

Lue lisää urapalveluista

Lakipalvelut

Ennen kuin allekirjoitat työsopimuksesi, tarkistuta se juristeillamme. He auttavat sinua myös erilaisten työsuhteisiin liittyvien kysymysten kanssa.

Lue lisää lakipalveluista

Pankkipalvelut vastavalmistuneelle

Vastavalmistuneena jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa.

Lue lisää Danske Bankin tarjoamista eduista >>

Paikallinen ekonomiyhdistyksen toiminta

Suomen Ekonomien jäsenenä olet myös paikallisen ekonomiyhdistyksen jäsen. Ekonomiyhdistykset järjestävät paljon erilaista toimintaa, rennosta vapaa-ajantoiminnasta ammatillisen kehittymisen tilaisuuksiin. Ekonomiyhdistysten toiminta on mahdollisuus tutustua paikkakuntasi ekonomeihin ja luoda vahva verkosto.

Lue lisää ekonomiyhdistyksistä

 

Usein kysyttyä

Mistä saan tietää oman jäsennumeron?

Jäsennumero löytyy esimerkiksi laskusta, uutiskirjeestä, jäsenlaskusta ja Ekonomi-lehden takakannesta. Tarvittaessa apua saa myös jäsenrekisteristämme.

Miten ja milloin saa vastavalmistuneen -60% jäsenmaksualennuksen?

Kun liittyy Suomen Ekonomien jäseneksi kuuden kuukauden sisällä valmistumisesta, saa jäsenmaksusta 60 % alennusta liittymishetkestä lähtien 24 kk ajan. Jos liittyy 6-12 kk valmistumisesta, saa 60 % alennuksen 12 kk ajan. Alennus koskee vain Suomen Ekonomien osuutta jäsenmaksusta, ei ekonomiyhdistyksen jäsenmaksua eikä IAET-kassan jäsenmaksua. Alennuksen saamiseksi ei tarvitse toimittaa todistusta valmistumisajankohdasta. Suomen Ekonomit tarkistaa valmistumistiedot tarvittaessa yliopistosta.

Mikä muuttuu valmistumisen jälkeen verrattuna kylterijäsenen etuihin ja palveluihin?

Valmistuneet jäsenet kuuluvat Ekonomeihin paikallisen jäsenyhdistyksen kautta. Halutessaan voi kuulua useampaankin ekonomiyhdistykseen.

Ekonomiyhdistykset järjestävät paljon erilaista toimintaa, rennosta vapaa-ajantoiminnasta ammatillisen kehittymisen tilaisuuksiin. Ekonomiyhdistysten toiminta on mahdollisuus tutustua paikkakuntasi ekonomeihin ja luoda vahva verkosto.

Valmistumisen jälkeen pääsee ilmoittautumaan Ekonomien tapahtumiin kuten esim. ammatillisen kehittymisen tilaisuudet, Naistenpäivät sekä Työtä- ja perhettä -tilaisuudet. Lisäksi voit ilmoittautua mukaan EkonomiEsimies-koulutukseen tai mentorointiin.

Valmistumisen jälkeen lehtietu vaihtuu Kauppalehdestä Talouselämäksi. Halutessaan Talouselämän voi vaihtaa toiseen Talentumin lehteen.

Vastavalmistuneena Suomen Ekonomien jäsenenä saat myös huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Etukokonaisuuden arvo on vuosittain jopa yli 700 euroa. Lisätietoa: https://www.ekonomit.fi/danskebank

Miten jäsenpalvelukanavaan kirjaudutaan?

Jäsenpalvelukanavaan voi kirjautua käyttäjätunnuksilla, Facebook tai LinkedIn –kirjautumisella tai verkkopankkitunnuksilla. Mikäli käyttää palvelua ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnus on Ekonomien jäsennumero ja salasanana henkilötunnuksen loppuosa, kirjaimet isoilla kirjaimilla. Kirjautumisen jälkeen salasanan voi vaihtaa.

Mitä jos Facebook / LinkedIn -tunnuksilla kirjautuminen jäsenpalveluun ei onnistu?

Huomioi, että sähköpostiosoitteen tulee olla sama kuin jäsenrekisterissämme, muuten kirjautuminen ei onnistu.

Mitä jos ei saa Ekonomien uutiskirjeitä tai muita viestejä?

Mikäli uutiskirjeemme ja muut viestimme eivät löydä perille, on syynä on useimmiten väärä sähköpostiosoite jäsentiedoissa. Sähköpostin pääsee päivittämään kirjautumalla jäsenpalveluun. Joillakin viestimme menee myös sähköpostin roskaposti- tai tarpeettomat-kansioon, joten nekin kannattaa tarkistaa.

Mistä muualta saa tietoa Ekonomien palveluista ja toiminnasta?
  • Ekonomi-lehdestä
  • Ekonomien uutiskirjeestä (Tarkista jäsenpalvelukanavasta että yhteystietosi ovat ajan tasalla ja tsekkaa myös roskapostikansio!)
  • Facebookista: Suomen Ekonomit – Finlands Ekonomer, Kylterit
  • Twitteristä: @SuomenEkonomit
  • LinkedInistä: Suomen Ekonomit
  • Instagramista: suomenekonomit
  • Ekonomien Blogista

Blogit

Mitä olisin toivonut tienneeni ennen valmistumista?

Kun opinnot lähenevät loppua, alkaa monilla tulevilla maistereilla yksi nuoren aikuisen elämän turhauttavimmista vaiheista: ensimmäisen ”oikean työpaikan” löytäminen. Tämä tuli vastaan myös itselläni. En aio valehdella. Kokoaikaisen oman alan työpaikan saaminen ei ollut helppoa eikä se tapahtunut niin nopeasti kuin olisin toivonut. Loppuen lopuksi löysin kuitenkin oman paikkani.

Blogi 20.6.2018

Mainetta ja mammonaa – Mikä on arvokasta sinulle ja työnantajalle?

Nuoret Ekonomit -tilaisuudet startattiin viime vuoden lokakuussa ja ne jatkuvat maaliskuulle asti. Tämän vuoden puolella uravalmentajamme saapuu yhdessä kouluttaja Unna Lehtipuun kanssa vielä Vaasaan (13.2.), Ouluun (28.2.) ja Helsinkiin (10.3.). Tilaisuudet on tarkoitettu uran alkuvaiheessa oleville ekonomeille (0-5 v. valmistumisesta) ja lisäksi mukaan pääsevät KylteriPlussan hankkineet kylterit vuosikurssista riippumatta.

Blogi 24.1.2018