Som nyutexaminerad medlem i Finlands Ekonomer får du betydande förmåner av Danske Bank utan månads- och årsavgifter. Du får genast rätt till Danske Förmånsprogrammets högsta förmånsnivå. Du kan utnyttja förmåner och rabatter som är avsedda för de bästa kunderna utan separat månadsavgift i minst fem år. Du får också ett Mastercard Platinum-kreditkort till ditt förfogande och de mest omfattande tjänsterna för att sköta dina bankärenden och placeringar samt många andra värdefulla förmåner. Värdet på den totala förmånen uppgår till och med till över 700 euro per år.

Danske Banks förmåns- och tjänstehelhet kan utnyttjas av förbundets medlemmar som har blivit klara med sina studier högst två år innan förmånerna tas i bruk.

Exempel på betydande förmåner från Danske Bank:*

  • Omfattande dagliga banktjänster och Mastercard Platinum-kort.
  • Rätt att utnyttja Loungen på över 900 flygplatser med Priority Pass-kortet, innehåller två loungebesök per år.
  • Danske Investor-tjänster för sparande och placering.
  • Förmånslån upp till 15 000 euro utan öppningsavgift och med en konkurrenskraftig ränta oberoende av din betalningsförmåga (du sparar 300 euro).
  • Hyresgarantikonto avgiftsfritt.
  • Bostadslån på specialvillkor utan öppningsavgift (du sparar 0,6 procent av lånebeloppet, minst 300 euro) och får en skräddarsydd flexibel betalningsplan.
  • Omfattande reseförsäkring och kontantuttagsskydd för pengar du lyfter i en automat.

* Danske Banks förmåns- och tjänstehelhet kan utnyttjas i fem år av förbundets medlemmar som har blivit klara med sina studier högst två år innan förmånerna tas i bruk. Mastercard Platinum och Priority Pass™-kortenkräver ett positivt lånebeslut. Värdet beror på vilka förmåner som tagits i bruk.

Samarbetsavtalet mellan Finlands Ekonomer och Danske Bank grundar sig på ett paraplyavtal som Akava har ingått.

 

Frågor?

Pajoslahti Anton
Karriärcoach
p. +358504381399