Mitkä tai ketkä ovat Suomen talouden menestyksen tekijöitä? Tähän kysymykseen etsitään vastausta #Taloudentekijät-podcastissa. #Taloudentekijät on areena riippumattomalle, faktavetoiselle ja ratkaisuhakuiselle keskustelulle kaikesta talouteen liittyvästä. 

Jaksossa esittäytyvät kaksi taloudentekijää: podcastin vetäjät Martin Paasi ja Katarina Naumanen. Martin Paasi on Suomen Ekonomien puheenjohtaja, Nordnetin talousasiantuntija ja suositun bisnespodcastin rahapodin vetäjä. Katarina Naumanen on Ekonomien hallituksen jäsen ja vastavalmistunut KTM, joka työskentelee digimarkkinoinnin ja -myynnin parissa. Katarina on myös ammattilaisjalkapalloilija, joka on edustanut Suomea maajoukkueessa. 

Podcastin vieraina on taloudentekijöitä Suomen huipulta. Esittelyjaksossa paljastetaan, kuka tunnettu ja kansainvälistäkin mainetta kerännyt henkilö saapuu podin ensimmäiseksi vieraaksi. 

Voit kuunnella jaksot Spotifyssa, SoundCloudissa, Apple Podcastissa ja Google Podcastissa tai katsoa ne Youtubessa. Ehdota aihetta tai anna palautetta: taloudentekijat@ekonomit.fi

Katso Suomen Ekonomien kaikki eri podit tästä.