Vaihdoimme sähköpostijärjestelmämme uuteen ja lisäsimme samalla jäsenten mahdollisuuksia personoida sähköpostitse saapuvaa jäsenviestintää.

Huom! Jos olet aiemmin tehnyt peruutuksia Ekonomeilta saamiisi sähköposteihin, saatat järjestelmävaihdoksen myötä saada meiltä jälleen sähköpostia. Voit halutessasi perua kaikki tai valitut uutiskirjeet uudelleen jäsensovelluksessa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Pahoittelemme mahdollista ylimääräistä vaivaa.

Lähetämme jäsenillemme sähköpostitse tietoa jäsenyyteen liittyvistä asioista. Ekonomijäsenenä saat neljänlaisia uutiskirjeitä:

  • Ajankohtaista jäsenelle -uutiskirje  sisältää kokoelman tärkeimpiä ajankohtaisia aiheita, jotka liittyvät esimerkiksi jäsenpalveluihin ja -etuihin sekä Ekonomien yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen.  
  • Kutsu-uutiskirjeellä kutsumme sinut tuleviin tapahtumiimme ja koulutuksiimme.  
  • Viikon webinaarit -uutiskirje lähetetään joka viikko perjantaisin. Siihen on koottu kätevään listaan kaikki seuraavan viikon webinaarit, jotka ovat avoimia jäsenillemme. Mukaan on kerätty myös yhteistyökumppaniemme kiinnostavia, maksuttomia tapahtumia. 
  • Oma paikallisyhdistyksesi lähettää omaa viestintäänsä sähköpostitse.

Voit vapaasti valita, mitkä yllä mainituista uutiskirjeistä haluat saada. Muista myös pitää sähköpostiosoitteesi ajan tasalla, jotta saat kaikki jäsenyyteesi liittyvät viestit.

Lisätietoja:

Levänen Ida
Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Ekonomi-lehden päätoimittaja
p. +358407674661