Työelämätaidot kurssin kuvituskuva

Asiantuntijan ja esihenkilön työelämätaidot -kurssi kyltereille

Järjestämme yhteistyössä yliopistojen kanssa kyltereiden ja nuorten ekonomien tarpeisiin ja toiveisiin räätälöityjä Esihenkilön ja asiantuntijan työelämäkursseja.

Kahden päivän tehokurssi antaa konkreettisia toimintatapoja asiantuntijan ja esihenkilön kohtaamiin työelämätilanteisiin ja antaa vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka menestyä työsopimus- ja palkkaneuvotteluissa?
  • Miten erottua työnhaussa ja mistä oma ura urkenisi? Miten olla itsevarmempi ja vahvempi työuran alkumetreiltä lähtien?
  • Miten toimia esihenkilönä työyhteisön tyypillisissä haastetilanteissa?
  • Miten ymmärtää yhteiskunnassa käytävää keskustelua työmarkkinoista ja niiden kiistakysymyksistä?
  • Ja miksi näitä on tärkeä ymmärtää?

Kurssiopetus on osallistavaa ja vuorovaikutteista. Kurssilla työskennellään paljon myös ryhmä- ja pariharjoitusten kautta, jotka kehittävät työelämälähtöisesti neuvottelu- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Kurssi sopii jokaiselle kylterille, joka haluaa kehittää omia työelämä- ja uravalmiuksiaan, kehittyä asiantuntijana ja esihenkilönä sekä hioa työnhakukuntoaan. Kouluttajina toimivat juuri ekonomien valmentamiseen erikoistuneet uraekspertit, työoikeuden asiantuntijat sekä työmarkkinaninjat.

Hyväksytystä suorittamisesta myönnetään opintopiste tai kaksi sekä Open Badge -osaamismerkki LinkedIn-profiiliin lisättäviksi. Edellytyksenä näille on läsnäolo sekä kurssitehtävien suorittaminen.

Tulevat kurssit:

9.−10.2.2021: Tampere, Turku, Jyväskylä, Vaasa

Ilmoittautuminen on päättynyt.

15.-16.3.2021.: Working life skills for experts and team leaders (2 credits)

Ilmoittaudu tapahtumakalenterissa

Mikä Open Badge?

Open Badge

Open Badge on digitaalinen osaamismerkki, jonka avulla voidaan tunnistaa ja tunnustaa osaamista, oppimista, erilaisia taitoja, osallistumista ja jopa asenteita. Osaamismerkin taustalla on Mozilla-säätiön kehittämä standardi.   Osaamismerkki on käytännössä digitaalinen tunnistekuva, johon liittyy metadataa. Metadata kertoo merkin nimen, myöntäjän tiedot, osaamiskriteerit sekä osaamiskuvaukseen vaadittavat todisteet. Merkin voi linkittää osaksi omaa ansioluetteloa tai jakaa työnhakua, koulutusta tai elinikäistä oppimista varten erilaisille sosiaalisen median verkostoille ja sivustoille kuten LinkedIn, Facebook tai Twitter.

Miksi Open Badge?

Koulutuksista ja kursseilta saa usein perinteisen todistuksen tai diplomin. Open Badge -osaamismerkin avulla voi kuitenkin tunnistaa ja tunnustaa tämän virallisen oppimisen lisäksi myös erilaista epävirallista oppimista, jota tapahtuu työssä, harrastuksissa, vapaaehtoistyössä tai muiden aktiviteettien kautta. Se tuo siis näkyväksi vahvistetun näytön oppimisesta, koska metadata kertoo merkin myöntäjän lisäksi tarkat kriteerit siitä, miten merkin saajan taidot ja saavutukset on tunnistettu ja millaista osaamista merkin haltijalla on.

Kommentteja kurssilaisilta

”Aivan loistava kokonaisuus!”

”Näistä opeista ammennat pitkään!”

”Hyödyllisin kurssi ikinä.”

”Tämän tulisi olla pakollinen kaikille maisterivaiheen kyltereille.”

”Oli ehdottomasti etuoikeutettua päästä mukaan.”

Lue lisää

Kyltereiden työelämätaitojen korkean paikan leirit tulevat taas – Uutena mukana Open Badge -osaamismerkit

Suositut, kyltereiden ja nuorten ekonomien tarpeista ja toiveista syntyneet työelämätaitojen kurssit starttaavat jälleen. Kahden päivän intensiivikurssi yliopistolla tarjoaa rautaisen setin tärkeää asiaa työelämän moninaisiin, välillä haastaviinkin tilanteisiin.