Asiantuntijan ja esimiehen työelämätaidot -kurssi -kyltereille

Järjestämme yhteistyössä yliopistojen kanssa kyltereiden ja nuorten ekonomien tarpeisiin ja toiveisiin räätälöityjä Esimiehen ja asiantuntijan työelämäkursseja.

Kahden päivän tehokurssi antaa konkreettisia toimintatapoja asiantuntijan ja esimiehen kohtaamiin työelämätilanteisiin ja antaa vastauksia mm.

Kuinka menestyä työsopimus- ja palkkaneuvotteluissa?Miten erottua työnhaussa ja mistä oma ura urkenisi?Miten olla itsevarmempi ja vahvempi työuran alkumetreiltä lähtien?Miten toimia esimiehenä työyhteisön tyypillisissä haastetilanteissa?Miten ymmärtää yhteiskunnassa käytävää keskustelua työmarkkinoista ja niiden kiistakysymyksistä? Ja miksi näitä on tärkeä ymmärtää?

Kurssiopetus on osallistavaa ja vuorovaikutteista. Kurssilla työskennellään paljon myös ryhmä- ja pariharjoitusten kautta, jotka kehittävät työelämälähtöisesti neuvottelu- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Kurssi sopii jokaiselle kylterille, joka haluaa kehittää omia työelämä- ja uravalmiuksiaan, kehittyä asiantuntijana ja esimiehenä sekä hioa työnhakukuntoaan. Kouluttajina toimivat juuri ekonomien valmentamiseen erikoistuneet uraekspertit, työoikeuden asiantuntijat sekä työmarkkinaninjat.

Hyväksytystä suorittamisesta myönnetään opintopiste tai kaksi sekä Open Badge -osaamismerkki LinkedIn-profiiliin lisättävksi. Edellytyksenä näille on läsnäolo sekä kurssitehtävien suorittaminen.

Tulevat kurssit:

Aalto yliopisto: 16.-17.12. 2019/in english – ilmoittautuminen auki. Read more in english

Jyväskylän yliopisto: 29.-30.1.2020

Tampereen yliopisto: 11.-12.2.2020

Turun yliopisto: 3.-4.3.2020

Itä-Suomen yliopisto, Joensuu: 30.-31.3.2020

Kursseille ilmoittaudutaan yliopistojen kautta.

Työelämätaidot kurssin kuvituskuva

Kommentteja kurssilaisilta

”Aivan loistava kokonaisuus!”

”Näistä opeista ammennat pitkään!”

”Hyödyllisin kurssi ikinä.”

”Tämän tulisi olla pakollinen kaikille maisterivaiheen kyltereille.”

”Oli ehdottomasti etuoikeutettua päästä mukaan.”

Lue uutinen

Työelämätaidot kurssin kuvituskuva

Kyltereiden työelämätaitojen korkean paikan leirit tulevat taas – Uutena mukana Open Badge -osaamismerkit

Suositut, kyltereiden ja nuorten ekonomien tarpeista ja toiveista syntyneet työelämätaitojen kurssit starttaavat jälleen. Kahden päivän intensiivikurssi yliopistolla tarjoaa rautaisen setin tärkeää asiaa työelämän moninaisiin, välillä haastaviinkin tilanteisiin.

Opi parhailta & ota etumatkaa urallesi

Asiantuntijan ja esimiehen työelämätaidot -kurssi. Älä anna koulutuksen kuivahkon nimen hämätä. Tämä kahden päivän tehoisku pitää sisällään rautaista asiaa, jonka tärkeyden havaitset heti urasi alkumetreillä. Työelämävalmiutesi harppaavat uudelle asteelle ja olet valmiimpi työarkesi moninaisiin tilanteisiin.